luni, 16 mai 2011

Să tot fii portocaliu în regimul Băsescu-BOC!

Pentru ăsta sigur nu s-a aplicat tăierea de 25 %. Machea cât de adânci o avea buzunarele?

Vom avea parte de furtul secolului în materie de votare?

Am trăit să o aud şi p-asta, să faci public modul în care pregăteşti furtul public al secolului în materie de exercitare a votului. Iar când asta o face - cu subiect şi predicat - un ministru de externe în funcţie, nu poţi decât să-i dai crezare că aşa se va întâmpla, mai ales dacă te gândeşti cum a condus dumnealui chestiunea votării la ambasada României de la Paris în 2009. Iar acest milion de voturi, adunat la un posibil 25% de voturi obţinut de portocalii în ţară şi dacă USL nu va obţine peste 65 % din numărul de parlamentari în 2012, va permite PD-L să obţină nominalizarea primului ministru din partea tartorelui cotrocenist. Pentru că în Constituţie se prevede clar la art. 103 alin (1) că: Preşedintele României desemnează un candidat pentru funcţia de prim-ministru, în urma consultării partidului care are majoritate absolută în Parlament ori, dacă nu există o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate în Parlament. Deci, nu se vorbeşte nicăieri de ALIANŢĂ ELECTORALĂ, UNIUNE ELECTORALĂ ş.a.m.d - chiar înregistrate la tribunal -, ci doar de partide! Aşadar, în mod obligatoriu, pentru ca Băsescu să nu mai poată interpreta Constituţia potrivit bunului plac cum a făcut-o şi în 2004 şi în 2008, se impune ca măcar unul dintre partidele politice din componenţa USL să obţină măcar cu un parlamentar în plus peste PD-L. Nu ştiu dacă cei din conducerea USL au luat în calcul şi acest aspect, dar cred că n-ar strica. Pentru că la modul în care portocalii se pregătesc pentru furtul secolului întrece chiar şi ceea ce s-a întâmplat la alegerile din 1946.

Ceasuri Casio

Ceasurile de mana sunt un accesoriu util si la moda. Iar in ceea ce priveste tipurile de ceasuri Casio, pot spune ca toate imi plac in mod deosebit.

Care este istoria ceasurilor Casio?

In 1965 CASIO prezenta primul calculator desktop cu memorie, iar in 1974 primul ceas de mana cu afisaj digital. Utilizarea mecanismelor quartz si a unor procesoare mult mai puternice au lasat in urma conceptia asupra unui ceas ce afiseaza doar ora, si au creat un mini-computer ce se purta la incheietura mainii.

Fie ca sunt electronice sau clasice, ceasurile Casio sunt intr-adevar un accesoriu extrem de reusit!