joi, 13 decembrie 2012

Înălbitorul Poanta

De curând a apărut pe piaţă un nou înălbitor. Unul care curăţă zoaia politică de rămâi cu gura căscată. Numele? Poanta! 
Să reuşeşti să albeşti pe Oprea şi UNPR mai bine decât a făcut-o Băsescu, asta da eficienţă. Să treci apoi la capitolul UDMRişti, după ce prin vară ăştia au refuzat săpunul antiBăsescu, asta întrece orice aşteptare a rezultatelor, mai ales din partea celor care au testat noul înălbitor de vreo 2 ani încoace şi care au sperat că după 9 decembrie vor scăpa de toată râia băsistă.
Mai rămâne însă o mică parte de zoaie, una zisă PDL, care se dă greu dusă, la câteva luni de zile schimbându-şi culoarea. Ba portocalie, ba verde, ba mov ş.a.m.d. Ceva rezultate au fost obţinute totuşi prin primăvară şi vară, ca să fim totuşi drepţi. Ar fi păcat ca înălbitorul Poanta să nu obţină rezultate 100%, că tot urmăreşte să-şi crească procentele, deşi când a fost lansat pe piaţă acu vreo 3 zile a primit peste 67% din aprecieri, adică arhisuficient. 
Eu zic că se poate îndeplini totuşi planul de 100% la înălbire. Doar s-o vezi pe Nuţi la ministerul fondurilor europene, mai dai cu ceva Unguent pe la ministerul de externe şi să vezi cum dispare orice piedică, inclusiv în privinţa nominalizării de către Băsescu a celui mai bun înălbitor!
Iar dacă vrei să şi depăşeşti planul de 100%, dă-i şi lui DD în direct ceva legat de privatizare, că de, urmele lăsate de el în domeniul ăsta cam put!

SECTOR 6 - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE: Cei 118 nepoftiţi din Parlamentul României. Vedete...

SECTOR 6 - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE: Cei 118 nepoftiţi din Parlamentul României. Vedete...: Cei 118 nepoftiţi din Parlamentul României. Vedetele politice care au intrat în Legislativ pe mandate suplimentare Repartizarea pe j...