luni, 7 noiembrie 2016

Moscow celebrates 75th anniversary of legendary WWII parade

Several thousand Russian servicemen are marching through Red Square in commemoration of an historic 1941 military parade in Moscow. Today’s parade involves more than 5,000 people, many dressed in WWII-era uniforms, and features famous ‘Katyusha’ rocket launchers and other historical weapons. On November 7, 1941, Soviet Army troops marched through central Moscow before heading straight to the frontline to fight the Nazi army.

sursa:https://www.youtube.com/watch?v=Biobn8uD64Q


Degeaba clamăm schimbarea, apucăturile unora sunt tot ălea vechi

Era inevitabil să nu apară şi astfel de scene, n-a fost miting al vreunui partid despre care să nu avem parte de astfel de ştiri. Că o fi sau nu adevărat, iar nu vom afla vreodată. Trist e însă ceea ce spune la final respectivul interlocutor în legătură cu interesul său pentru alegeri. 
Am mai spus-o şi o repet, pentru evitarea unor astfel de situaţii, când PNL ţine mitinguri în capitală ar trebui ca participanţii să fie doar din Bucureşti, că doar nu e imposibil să strângă 25000 - 30000 de votanţi PNL.

VIDEO - Câți bani au primit 'liberalii' ca să vină la miting: Îmi mai dau și la întoarcere


Lucian Negrea, Reporter 

Dragostea, fie ea chiar și de partid, trece prin stomac, iar mitingul PNL din Piața Revoluției i-a costat ceva pe liberali. Pe lângă banii folosiți pentru închirierea autocarelor și costurile cu logistica, liberalii au plătit și pentru resursa umană.


De pe scenă, Dacian Cioloș le-a cerut liberalilor din Piață să meargă fiecare acasă și să reflecteze asupra schimbărilor interioare pe care le-ar putea produce, pentru că orice schimbare începe ”prin noi înșine”.
Un clip video care surprinde discuții între participanți ne arată că prezența la mitingul PNL s-a plătit destul de gras: 200 de lei.
Î. Ți-au promis și ție ceva ăștia?
R: Ce dracu, mi-au dat un milion acum și un milion la întoarcere.
Î. Decât atât?
R: P..a mea, or mai da ceva, mai încolo.
Î. Pe frigul ăsta nu mai cereți și voi nimic?
R: Ei, or mai da și ei o căldare, ca de obicei.
Î. Mai dă-le dracului de căldări, că nu mai e timpul de căldări.
R: Ce să fac bossule? Asta e! Două milioane, 50 de euro, sunt bani. Ne-a dat primarul de acolo din sat două milioane, dă-l în p..a mea, e cu ei.
Î. Toată chestia e să nu piardă și alegerile, aia e.
R: Bag p..a în ele. Mie să-mi dea banii!
sursa: http://www.stiripesurse.ro/video-ca-i-bani-au-primit-liberalii-ca-sa-vina-la-miting-imi-mai-dau-i-la-intoarcere_1162192.html