joi, 6 iunie 2013

Siguranta si din Anglia

Stau si ma gandesc ce ar putea sa fie reprezentativ pentru siguranta masinii, confortul meu dar si rapiditate in transport atunci cand vine vorba despre o tractare.
Prima firma care-mi trece prin cap sunt cei de la Arad, firma cunoscuta sau chiar foarte cunoscuta pentru unii, anonima pentru altii. Ca na, nu putem sa le stim pe toate.
Dar pentru cei care au auzit de ea, le-o recomand in continuare.
Lipsit de importanta nu este ca sa vizitati si site-ul lor. Pentru o idee generala sau chiar pentru a va documenta mai bine, dar eu cred ca pentru un transport Anglia - Romania, ei sunt cei mai cei, cum spunem noi.
Printr-un transport in Anglia, caci acum sunt la mare cautare masinile din Anglia, desi taxele si benzina iti mananca tot buzunarul, este problema fiecaruia cum isi distribuie banii.
Pentru siguranta si confort eu apelez la cei de la Arad, pentru ca nu vreau sa-mi inrautatesc situatia de sanatate sau poate si pentru faptul ca pot sa stau comod sa nu fac nimic si sa-mi aduca ei masina in fata blocului sau pentru unii dintre voi, in fata casei.
Sunt un pamantean, un om care vrea sa se lase ajutat, la fel cum ar trebui sa faceti si voi, cei care vreti sa aduceti masini din Anglia.
Desigur, sper sa nu-mi iau jigniri si toate cele, este punctul meu vedere si de aceea consider ca ar trebui sa aveti cele mai bune servicii, in calitate de oameni, de persoane fizice.