joi, 30 iunie 2011

A fi preşedinte de ţară nu-i totuna cu a fi comandant de navă, Băsescule! O ţară n-o poţi scufunda fără a fi tras la răspundere!

Un comandant de navă îşi pierde brevetul şi este dezonorat pe viaţă doar dacă îşi abandonează echipajul. Un căpitan de navă nu va fi judecat niciodată dacă din eroare pune nava pe uscat, un comandant de navă nu va fi niciodată tras la răspundere dacă din vina lui se ciocnesc două nave pe mare, pentru că astfel de evenimente se petrec din voinţa lui Dumnezeu ...Natura profesiei îmi impune să gândesc şi să acţionez astfel... Ca să scăpaţi de mine, sunt dispus să renunţ la 2 ani de mandat, numai daţi-mi Constituţia.
Cam aşa s-a exprimat în seara asta Băsescu la "Naşul".  Păi bine prietene, dacă tot asemuieşti funcţia de preşedinte al României cu cea de comandant de navă, cum poţi spune că eşti gata să ne abandonezi mai devreme de 2014? Te-ai dilit de tot, nu mai ţii minte ce spui cu 5 minute înainte? 
Şi mai e ceva interesant de tot, că tot vorbea sinistrul personaj de această asemănare între funcţiile dumnealui. Vă mai aduceţi aminte că a cerut ca în noua Constituţie singura persoană care să nu poată fi trasă la răspundere în această ţară, indiferent ce ar face, trebuie să fie preşedintele ţării? 
Iată de ce ar fi recomandat, pentru asigurarea unui trai decent şi liniştit al poporului român, să fie invocat art. 53 din actuala Constituţie pentru restrângerea temporară a exerciţiului dreptului de a mai fi preşedinte al ţării pentru "sinistrul deosebit de grav" care ocupă încă această funcţie, până ce poporul îşi va spune părerea prin referendum. Am scăpa de el şi fără a mai modifica Constituţia cu aberaţiile sale. 
Cât despre celelalte idioţenii pe care le-a debitat personajul în seara asta, ce să mai spun? Lăsaţi nebunul în plata Domnului, zice o vorbă înţeleaptă. Cu o singură deosebire: cum a zis el că nu-i poate uita pe pensionarii militarii care l-au huiduit, să n-aibă nici o grijă că nici noi nu-l vom uita pentru felul în care ne-a umilit fără vină. Măcar pentru amintirea celor care s-au prăpădit de inimă rea văzând la ce au fost supuşi de aşa-zisul comandant comandant suprem  şi lacheul din fruntea M.Ap.N.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu