sâmbătă, 17 decembrie 2016

Cum să crezi că poţi băga pe 20 în 5 sau 6?!

Ştiri peste ştiri despre discuţii ascunse cu Tăriceanu şi Băsescu. Ştiri care ne spun că au fost ofertaţi chiar cu şefia PNL, poate astfel se face un alt guvern, "guvernul meu" cum a zis Iohannis.
Pentru membrul obişnuit al PNL, astfel de oferte sună ca o blasfemie. Nu spun mai multe.
Dar aşa ceva e ca şi cum ai încerca, aritmetic, să bagi cumva pe 20 in 5 sau 6, ceea ce nu va da decât cu zero  în faţă şi apoi virgulă. 
Dar cum în politica nu e ca la aritmetică în multe privinţe, sunt unii care cred că astfel poţi face ca din 20 să obţii peste 50 şi îi scriu chiar şi lui Moş Crăciun în sensul acesta. Numai că se pare că anul acesta moşul a pregătit darurile pentru altcineva.
sursa foto:facebook Daniel Georgescu

Un comentariu:

  1. Podul de la Potsdam(Octavian Stireanu)
    "...În paralel, Iohannis va primi în plic ausvaisul de la SRI, astfel că aprigii adversari de până mai ieri îşi vor da mâna în organizarea binefăctoare a serviciilor secrete, ca odinioară la Potsdam, pe „podul unităţii“, unde se făceau schimbul de spioni..."
    ______________________________--------------_____________________
    la subiect comparatia, insa -sugestiv- se poate face si o alta trimitere, anume la Podul Waterloo inclusiv la celebrul film cu acelasi titlu, unde fosta ballerina ajunsa prostituata, se arunca sub rotile unei calesti grele, si moare...Asa si cu prostituata suprema(***) a natiei (desi nu prea este nationala), cum am zis, sugestiv, se poate arunca (mai degraba ar trebui aruncat) sub autobuz(varianta moderna) pentru ca se stie ca buturuga foarte mare ar rasturna si o trasura grea, cel mai potrivit ar fi chiar in fata unui marfar incarcat cu fertilizanti naturali...Si -pentru a nu se plictisi- ar fi util(pentru natie) sa-l tina in brate(si la propriu) pe vipera Salajului(2***), iar actiunea sa se produca tocmai cand trenului i se rup franele si coboara de pe munte...( *** dupa cum se stie "fosta" number one nu a mai intrat in parlament(probabil ca va intra la parnaie) insa pestele ei a intrat, insa este pandit de rechini de toate varstele, care vor sa-l inghita cu par cu tot... 2*** cat de josnic poate fi un individ, care recunoaste dupa aproape un an, ca de fapt mai primea 2 salarii imparatesti de la entitati straine si straine interesului national, in timp ce el-impreuna cu ceilalti doi cavaleri ai apocalipsei romanesti, si-au tras salarii uriase)///
    2-

    Iohannis Magnificul

    18 decembrie 2016 10:00| Opinii | Octavian Ştireanu



    "... astfel parlamentul il poate suspenda pe marele sultan in 10 zile..."
    _______________________-----------------______________________
    varianta cu suspendarea in primele 10 zile mi se pare idilica(insa nu chiar realista) ar mai trebui sa intre "in scena" si "Colt Alb" si sa-i impinga de sub picioare , scaunul SUSPENDATULUI...(cred ca sunt correct, este vorba de filmul "Colt Alb" si nu de "The HANGING TREE"!!!)

    RăspundețiȘtergere