duminică, 3 octombrie 2010

Ce ne oferă portocalii? FUNIA ŞI SĂPUNUL!

Cred că pentru prima dată de când sunt la putere, portocalii ne-au spus azi cu adevărat ce cred despre cei care îi critică pentru halul în care au adus ţara şi ce ne aşteaptă dacă nu facem ciocu` mic: suntem membri ai clubului alcoolicilor şi ne oferă funia şi săpunul. Declaraţiile aparţin vicepreşedinţilor PD-L Raluca Turcan şi Gheorghe Flutur, ultimul având deja o bogată experienţă în aducerea morţii căpătată pe timpul aşa-zisei gripe aviare. Să fie doar încercări de demonstrare a loialităţii membrilor grupării Stolojan, pe fondul binecunoscutei frustrări a lor că nici un membru al grupării n-a avut acces la demnităţi guvernamentale? Sau e chiar ceea ce gândesc despre viitorul românilor? Ne aşteaptă internarea la dezintoxicare, ca urmare a campaniilor de presă ale mogulilor? Stâlpul infamiei? Eu cred că da, având în vedere că Flutur a mai spus că este nevoie de o nouă revoluţie portocalie! Chiar cred că au spus cu adevărat ce gândesc şi că nu e de joacă, mai ales că recent şi El Comandante ne-a spus pe şleau că n-avem loc toţi în ţară, că statul nu poate avea grijă de toţi cetăţenii săi şi că ar fi bine să plecăm de pe aceste meleaguri!

Caravana Reducerilor miniPRIX vine in Craiova

Esti din judetele Iasi, Suceava sau Dolj? Doar weekendul acesta beneficiezi de reducere 20% si TRANSPORT GRATUIT la orice comanda online. Nu rata ocazia si comanda pantaloni de la 9 lei, bluze si pulovere de la 19 lei, cizme si ghete de la 49 lei, accesorii de la 1 leu.

Oferta este valabila pentru comenzile online plasate www.miniprix.ro in zilele 2-3 octombrie, pentru adrese de livrare in judetetele Dolj, Suceava si Iasi.

Taxa gratuita de transport si reducerea de 20% se aplica in momentul facturarii pe valoarea totala a comenzii dvs.

Colectarea selectiva este foarte utila!

Colectarea selectiva este promovata pe Blogatu.ro. Cu cat mai multe bloguri vor sustine aceasta campanie, cu atat mai mult vom avea un mediu mai curat si mai sanatos.
Motivele pentru a colecta selectiv sunt urmatoarele:
- Se protejeaza natura si resursele naturale
- Se reduce poluarea solului, apei, aerului
- Se reduce poluarea mediului inconjurator
- Se economiseste energie

Va recomand site-ul Colecteaza selectiv!