duminică, 30 octombrie 2016

"Sexi, sexi, ştiu că mă vrei"

Mi-aduc aminte de câte-n lună şi-n stele promitea Cătălina Ştefănescu într-o emisiune a lui Gâdea că o să facă ca proaspăt aleasă deputat, mai ales pentru tineri. Timpul a trecut şi în afară de plimbatul prin patul lui Sova, nimic notabil n-a facut. O fi altfel acum, când dl Dragnea ne propune o altă bombă sexi? Sau doar vrea să-l întreacă pe Băsescu în privinţa promovării în politica la vârf a femeilor tinere şi frumoase? Sau o fi vorba doar de cele spuse în melodia aceea cu "Sexi, sexi, ştiu că mă vrei" ?
P.S. A nu se crede că am ceva împotriva implicării femeilor în politică, chiar îmi doresc să fie cât mai multe. 

Cine este noua bombă sexi a lui Dragnea. Plus femeile care au cucerit Teleormanul


Cătălina Ştefănescu este istorie. O nouă bombă sexi i-a luat locul în pixul cu care Liviu Dragnea a scris listele de candidaţi pentru Parlament.
Se numeşte Şeila Abdulamit şi a primit un loc eligibil chiar pe lista de deputaţi de la Bucureşti.
Şeila a fost preşedinte al Uniunii Studenţilor din România, organizaţie din care au venit multe vedete ale PSD, printre care şi Nicu Bănicioiu. Însă frumoasa candidată l-a impresionat pe Liviu Dragnea acum un an, când acesta a dorit să facă o vizită în căminul din Regie în care şi-a petreut studenţia. Şeila apare în filmuleţul în care Dragnea a jucat rolul nostalgicului.

Şeila Abdulamit nu este singura norocoasă. Liviu Dragnea a mai propulsat pe liste încă 3 doamne, pe lista de la Teleorman, la el acasă.
Carmen Daniela Dan, mâna dreaptă a lui Dragnea în judeţ, a fost până acum câteva zile prefect de Teleorman. Din ianuarie va fi senator de Teleorman.
Cristiana Mirela Piper Savu, soţie de consilier judeţean al PSD şi fostă şefă a Protecţiei Consumatorului Teleorman, a primit un loc pe lista de deputaţi.
A treia doamnă care a condus judeţul lui Dragnea şi a primit un loc pe listele de deputaţi esteVioleta Răduţ, consilier la Primăria Alexandria.
sursa:http://bn24.ro/cine-este-noua-bomba-sexi-a-lui-dragnea-plu…/