miercuri, 13 iunie 2012

Îmi place PDL!

Da, da, îmi place cu adevărat! Halul în care a ajuns, bineînţeles, doar n-aţi crezut altceva! Cam asta le arătă Boc, în legătură cu ce au obţinut sub conducerea sa, la alegerile locale din 10 iunie 2012:
Aud că mâine şi-au convocat Comitetul Director sau cum dracu i-o zice organului de conducere a acestui grup economico-financiar infracţional, cică vor să evalueze rezultatele ţepei date de români duminică, 10 iunie 2012. Din declaraţiile unora dintre şefi, se pare că se va lăsa cu sânge pe pereţi (expresie dragă unuia dintre şefii clanului, de loc care se ocupă de Dolj). Aşa că n-ar strica dacă mâine s-ar face control antitero la intrarea în sediu, doar Boc e specialist în mânuirea coasei, de exemplu. În plus, recomand mai-marilor din poliţiee şi jandarmerie să ţină în alertă echipajele de intervenţie, dubele, căştile de protecţie, bastoanele şi scuturile să fie în perfectă stare, iar SMURD-ul şi Ambulanţa să fie permanent pe recepţie. E bine să fim prevăzători totuşi, nu? 

Cărarea corectă pentru Solomon

În primele declaraţii de după pierderea fotoliului de primar, Aurică Solomon spunea că renunţă la funcţiile de consilier local în care a fost ales şi are de gând să candideze pentru un post de parlamentar în toamnă. Dar cum tot el declara că "încurcate sunt căile Domnului", cred că o va apuca pe cărarea pe care o ştie deja destul de bine, adică la ţuhaus. Că doar meseria de şpăgar te recompensează cu brăţări, chiar dacă nu de aur, nu?