miercuri, 6 octombrie 2010

Conform Curţii Constituţionale, suntem o naţiune de orbi!

Curtea Constituţională ne-a făcut acum câteva minute chiori pe toţi cei care nu suntem portocalii! Pentru judecătorii care au votat că legea pensiilor este constituţională, 80=170 şi nu s-a furat la vot, reprezentanţii opoziţiei fiind deci în sală în viziunea acestor judecători! Cu adevărat au judecat fiind legaţi la ochi, adeverindu-se astfel în mod tragic motto-ul despre justiţie!
Totuşi, chiar suntem o naţiune de orbi, care se lasă duşi la tăiere precum mielul de Paşte, doar pentru că suntem la mâna unora numiţi politic într-o instituţie care ar trebui să fie garantul constituţionalităţii şi cărora le tremură roba ca nu cumva să-i supere pe cei care i-au numit acolo? Ieri reprezentanţii puterii au fost prinşi furând din nou la votul în Camera Deputaţilor şi deşi o deputată PD-L a spus în direct la REALITATEA TV că nu a fost în clădirea Parlamentului, colegul ei de partid POPOVICIU susţinea sus şi tare că el a văzut-o în sală! Mai mult, respectiva doamnă a afirmat că nu înţelege cum s-a votat cu cartela ei, atâta timp cât ea o predase pentru revizie. Au văzut că se poate şi că nimeni nu vrea să ia măsurile legale ce se impun? Sau să înţelegem că în sala de şedinţe a Camerei Deputaţilor se întâmplă fenomene paranormale, care depăşesc puterea noastră de înţelegere?
Se naşte totuşi o întrebare: în cazul în care Parchetul de pe lângă ÎCJC va declanşa totuşi urmărirea penală împotriva Robertei Alma Anastase şi a lui Sever Voinescu-Cotoi pentru fraudarea votului la această lege, cum rămâne cu constituţionalitatea ei? Poate unii mă consideră dus cu pluta cănd fac o astfel de afirmaţie, dar eu continui să cred că nu toţi procurorii din această ţară execută doar comenzi politice!