miercuri, 20 iunie 2012

Propaganda portocalie nu doarme!

EXCLUSIV. Rezerviștii lui Dogaru, noii mineri ai USL. Documentul incendiar despre „trupele” de desanț ale puterii

Citiţi mai mult: Rezerviștii lui Dogaru, noii mineri ai USL - Actualitate > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/rezervistii-lui-dogaru-noii-mineri-ai-usl-986889.html#ixzz1yL8x5fRw 
EVZ.ro 

SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE - PAGINA CENTRALA: INFORMARE

SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE - PAGINA CENTRALA: INFORMARE: -Catre toti membrii SCMD - ANCMRR si “dizolvarea” SCMD Bucurie mare pentru staff-ul ANCMRR – “dizolvarea” SCMD! ...  In urma celor t...

Revista SCMD: Institutul Cultural Roman (ICR) – o institutie par...

Revista SCMD: Institutul Cultural Roman (ICR) – o institutie par...: H.R.Patapievici Asistam in aceste zile la un spectacol trist si jenant: ICR – Institutul Cultural Roman, o institutie despre care ma...

Victtor Ciutacu:Un plagiat care se vede din elicopter. Elena Udrea joacă şi ea-n filmul "A fost sau n-a fost?"


EXCLUSIV Un plagiat care se vede din elicopter. Elena Udrea joacă şi ea-n filmul "A fost sau n-a fost?"

20 iunie 2012 – 13:57
dsc 0788
  
ESENTIALDescarca BULETINUL UNIVERSITĂŢII NAŢIONALE DE APĂRARE (PDF)Descarca lucrarea POLITICA EUROPEANĂ DE SECURITATE ŞI APĂRARE (PDF)Descarca tabelul comparativ (doc)Descarca CV-ul Elenei Udrea (doc)
Impresionantul cor al acuzatorilor plagiatului lui Victor Ponta este lipsit, surprinzător, de cea mai stridentă voce. Obişnuită să sară cu picioarele pe premierul în exerciţiu, Elena Udrea tace adânc şi filosofic. Pentru că are motive serioase s-o facă.
Stimulat de interesul public subit pentru opera editorială a demnitarilor români, un cercetător (deloc anonim) a sesizat Jurnalul Naţional cu privire la contribuţia inestimabilă a fostului ministru PD-L al Dezvoltării şi Turismului la îmbogăţirea tezaurului ştiinţific naţional. Scotocind puţin în cv-ul Elenei Udrea, uşor accesabil (pe link-ulhttp://www.elenaudrea.ro/cv), sare-n ochi capitolul “Activitatea ştiinţifică”. Unde este menţionată, între alte opere alese, lucrarea intitulată “Mediul Internaţional şi Uniune (fără a la coadă) Europeană”. Elena Udrea figurează coautor, alături de Graţiela Constantin Barna, fosta soţie a fostului şef al Gărzii Financiare Bucureşti, celebrul Stelică “Faliment” Barna, actualmente Constantin, care încă nu a reuşit să justifice Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) cum a dobândit, în perioada 2004 – 2011, suma de 740.776 euro, dincolo de veniturile legale.


Dacă eşti curios şi ştii să foloseşti banala funcţie “search”, Google te ajută să afli că respectivele doamne, preocupate de ştiinţele militare, adică Graţiela Constantin Barna şi Elena Gabriela Udrea, au publicat articolul intitulat Mediul Internaţional de Securitate şi Uniunea Europeană (foarte asemănător, dar nu identic, cu acela din cv-ul public al doamnei Cocoş) în Buletinul Universităţii Naţionale de Apărare "CAROL I", Nr. 2, anul 2006. Buletinul menţionat se pretinde a fi ”publicaţie ştiinţifică de importanţă naţională de categoria "C" recunoscută de Consiliul Naţional al Cercetării Ştiinţifice din Învăţământul Superior (CNCSIS)”. Tot prin Google (chiar că avea dreptate Traian Băsescu, e tare de tot unealta asta!) se ajunge la lucrarea intitulată “Politica Europeană de Securitate şi Apărare”, care face parte din Seria Micromonografii - Politici Europene şi a fost elaborată în 2005 de Institutul European din România, în cadrul proiectului Phare RO-2002/000-586.03.01.04.02 – “Formare iniţială în afaceri europene pentru funcţionarii publici din administraţia publică centrală” (attach). Proiectul respectiv a fost implementat în anul 2005 de Institutul European din Romania, în colaborare cu EUROMED – Euro Mediterranean Networks din Belgia.



Asemănările, evidenţiate în tabelul anexat pe care-l prezentăm, sunt neruşinate şi, probabil, de competenţa investigativă a pretigioasei şi apoliticei reviste Nature. Căreia suntem dispuşi să-i punem la dispoziţie, netraduse, toate documentele aflate în posesia redacţiei noastre. Dat fiind că unul dintre autorii dezvăluirii despre Victor Ponta, nevorbitor de română, a declarat că n-a fost necesar să se traducă nici textul premierului, nici cel al autorului prefeţei, mizăm pe experţii independenţi pe care-i va contacta prestigioasa publicaţie britanică şi, mai ales, pe rigoarea lor pentru a lămuri un mare mister. A tras doctoranda Elena Udrea un copy/paste după o lucrare scrisă de alţii sau au copiat ăia textul din mintea doamnei deputat înainte ca aceasta să reverse ştiinţa pe hârtie?