luni, 18 octombrie 2010

Dacă Roberta va conduce lucrările în ziua votării moţiunii, ce va face PNL şi PSD?

Opoziţia a depus moţiunea de cenzură, care se pare că are mari şanse să treacă, dacă este să dăm crezare ultimelor afirmaţii ale preşedinţilor PNL şi PSD. Sindicatele şi-au anunţat şi ele sprijinul, sub forma organizării unei mari mobilizări de membri în jurul Parlamentului, în ziua votului, astfel încât presiunea asupra reprezentanţilor puterii să fie cât mai mare.
Cu toate acestea, lătrăii PD de serviciu la posturile TV afirmă sus şi tare că această moţiune n-are şanse să treacă, iar tătucul lor a afirmat ieri că actuala putere are mari şanse să se afle la guvernare şi în 2012. Pe ce se bazează oare? Un scenariu plauzibil ar fi ca lucrările şedinţei reunite a celor două Camere ale Parlamentului să fie conduse de Roberta - dacă ţinem cont de recentele critici aduse lui Geoană de pesedişti în privinţa colaborării cu portocalii, n-ar fi exclus să-l vedem că se dă bolnav chiar în ziua cu pricina!-, astfel încât PNL şi PSD să fie obligaţi să-şi respecte cuvântul dat referitor la neparticiparea la lucrări când conduce Anastase!
Cred cu tărie însă că nici un cetăţean onest nu le-ar reproşa celor de la PNL şi PSD dacă de această dată nu-şi vor ţine cuvâtul şi vor da de pământ cu această hoardă de hoţi şi mincinoşi portocalii!