sâmbătă, 9 aprilie 2011

Furtul ca mod de lucru la el acasă

După ce şi-au profesionalizat năravul furtişagului pe seama românului de rând, acum nu se mai pot opri nici când este vorba de ai lor! Iată câteva mostre culese de la cel mai înalt nivel:

"În competiţia asta internă s-a cam furat startul. Unul din candidaţi a început să strângă semnături fără să-şi anunţe candidatura, am aflat ieri, că înainte să vin eu, Emil Boc şi Vasile Blaga, şi-au anunţat candidatura. Consider că s-au grăbit", spunea Băsescu în seara de 14 martie 2011. 
"Are dreptate când spune că s-a furat startul la alegeri, trebuia să apară domnia sa pe TVR să spună cu cine ţine şi să ne asumăm", a apreciat ulterior Cezar Preda.
"Nu am auzit când s-a fluierat startul. Domnul Boc şi-a anunţat primul candidatura, eu am fost al doilea ... 
domnul preşedinte are dreptul să aibă o opinie
", a declarat Blaga în 15 martie 2011.

Partizanii lui Blaga îi acuză pe apropiaţii lui Boc că au subtilizat una dintre variantele lor de nume pentru moţiunea de candidatură.
În atare condiţii, cred că se impune ca în cel mai scurt timp într-o anumită "instituţie" ţinuţa pentru o astfel de categorie de persoane să devină prin lege portocalie. Ar veni cu hainele de acasă şi s-ar face astfel economii importante la buget.

Reforma sănătăţii sub Băsescu

Rezultatul reformei băsesciene în domeniul sănătăţii:
 Banner realizat de Anca Radu, care face trimitere catre site-ul guvernului. Codul in caseta scribd de aici.

Cu minijupa portocalie în campanie

Acum o săptămână, Emil Boc le spunea junilor din partidul dumnealui că discursul politic trebuie să fie scurt ca o minijupă şi lung cât să acopere totul. Mi-i şi imaginez pe toţi portocalii când o să fie în campanie electorală şi după întâlnirile cu cetăţenii o să zică: Dracu ne-a pus să ne luăm după piticul ăla, că dacă ne duceam pregătiţi altfel decât cu minijupă le era mai greu să ne-o tragă! Totuşi, a fost mai bine aşa, că dacă eram cu poalele lungi cred că nici unul n-am fi scăpat una-două cu fuga de furia gloatei.  

Cât bine a facut României guvernul B.U.B.A?

„Trebuie să luam acele măsuri politice care să relanseze încrederea în acest Guvern, în această Coaliţie. Guvernul a făcut foarte mult bine României şi nu merită acest tratament", declara ieri  purtătorul de cuvânt al PD-L, Sever Voinescu-Cotoi pentru Ziare.com
Iată însă şi părerea lui Emil Boc, cel care reprezintă guvernul la televizor, despre cât de mult bine a făcut  guvernul B.U.B.A.: