vineri, 15 aprilie 2011

Rezultatul variantei Elena Udrea pentru referendumul privind Legea capitalei

Cine vrea să meargă la referendumul organizat cum a vrut Elena Udrea, n-are decât. E bine să ştie însă ce-l aşteaptă dacă acesta va fi validat aşa cum a vrut ea să fie întrebaţi cetăţenii.

Aşa se câştigă războiul psihologic!

Ce palmă pe adresa NATO! Uite cum se plimba azi Gaddafi pe sub nasul aviaţiei, sateliţilor şi dronelor NATO! Aşa se câştigă războiul psihologic.

Chiar vrem să rămânem săracii Europei perpetuu?

În sfârşit, cred că pentru prima dată vom avea parte de o prognoză a FMI care se va adeveri în privinţa României. Pentru că minciunile guvernului portocaliu nu mai pot merge la nesfârşit, FMI a prognozat adevărul crud care ne aşteaptă: Şi peste 5 ani, România va rămâne cea mai săracă ţară din UE, iar produsul intern brut pe cap de locuitor ajustat la paritatea puterii de cumpărare va atinge 16.300 de dolari în 2016, cu 60% sub media europeană. Asta după ce şi în 2011 ne-am situat tot pe ultimul loc din Uniunea Europeană în privinţa PIB-ului pe cap de locuitor, ajustat la paritatea puterii de cumpărare, cu doar 12.000 de dolari, în condiţiile în care media europeană a fost de 30.000 de dolari.
Aşadar, viziunile lui Boc@co privind bunăstarea care va începe să zburde prin buzunarele românilor odată cu prognozata ieşire din recesiune vor rămâne doar în stadiul de vise, cât timp vor fi tot ei la butoanele economiei şi finanţelor ţării. Însă fără dreptul de a apăsa pe ele când vor şi pentru ce vor, pentru că decizia în acest sens aparţine finanţatorilor externi, după cum corect a precizat ieri ministrul Ialomiţianu când se referea la luarea deciziei privitoare la reducerea CAS cu 3 puncte procentuale în cursul acestui an. 
Acesta fiind crudul adevăr, de ce i-ar mai vota românii pe portocalii în 2012? Doar ca să-şi mănânce în continuare de sub unghii? Asta dacă vor mai avea răbdare cu ei până atunci, totuşi.

SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE - COMITETUL DIRECTOR: A 7-A VICTORIE A SCMD

SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE - COMITETUL DIRECTOR: A 7-A VICTORIE A SCMD: "In atentia deputatilor portocalii, rosu-alb-verzi si fara-de-lege Doamnelor si domnilor deputati, Din inconstienta, servilism sau de teama i..."

CRAIOVA - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE: Scrisoare apel catre deputatii PDL

CRAIOVA - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE: Scrisoare apel catre deputatii PDL: "Biroul Operativ al Filialei 1 Craiova"

Jucarii

Jucarii de pe Tara Jucariilor va recomand! Preturile sunt extrem de mici, produsele sunt foarte multe iar calitatea este exceptionala! Atunci cand vine vorba de jucarii, magazinul Tara Jucariilor e cel mai bun loc de unde le puteti achizitiona! Ce puteti gasi aici? Tot felul de jucarii adresate copiilor de toate varstele!

Categoriile de jucarii sunt extrem de numeroase si pot fi accesate cu mare usurinta, de pe coloana din dreapta a site-ului!

Ati cumparat jucarii de pe Tara Jucariilor?