joi, 31 martie 2011

Boc: Sunt atât de capabil, că uite ce fac!

Boc: România nu-şi poate permite să plătească majorările salariale ale profesorilor cu 50% | REALITATEA .NET

Dezatru pentru guvernarea B.U.B.A!

users.heeloo.ro/ioska//files/13015925403297290329_national-martie--final.pdf

Nenea Boc, acu că se termină cu recesiunea, pot să investesc într-o poşetă nouă?

Şefu, acu că o terminăm cu recesiunea, pot trag o fugă pe la Paris sau New-York să investesc într-o poşetă nouă? Că am atâţia bani în portofoliu, de nu le mai ştiu numărul! Hai şefu, te rog eu, că mai ştii, dacă se adevereşte ce a zis marinarul, cum că e posibil să se întoarcă iar criza?!

Să curgă vinul, să vină lăutarii, să joace pinguinul!

Cred azi toată ziua Boc s-a gândit doar la faptul că mai sunt doar câteva ore până va putea să-şi asume reuşita scoaterii din recesiune. Ce mă miră puţin e faptul că nu i-a dat prin cap să pună un pariu cu Badea în legătură cu reuşita acţiunilor guvernului. Parcă-l văd cum o să apară pe ecrane la miezul nopţii şi să ne propună să ciocnim o cupă de şampanie, după care să înceapă sărbătoarea! Că doar el n-a luat în serios niciodată criticile şi miştourile cu privire la competenţa sa economică, şi-a văzut de fiecare dată mai departe de drumul său şi o să fie declarat erou.
Dar cum lumea nu-l crede nici acum, înainte de al 12-lea ceas, uite că vrea să încerce să-i convingă pe cei neîncrezători cu o nouă măsură de bun simţ economic: îşi mai angajează o dată răspunderea, de data asta pe plafonarea salariilor profesorilor, că de, nu trebuie să dedea la excese privind consumul după ce au răbdat atâta. Motiv numai bun pentru a trata din nou cu superioritate cele prezentate mai jos:





Azi urma să ieşim din recesiune, aşa că plafonăm salariile profesorilor

Vă mai aduceţi aminte de ce ne spuneau Băsescu, Boc şi Ialomiţianu acum câteva zile? Cum că toate semnele -de parcă ar citi în stele ăştia- arată că este posibil ca până la sfârşitul anului să se revină la salariile de dinaintea tăierii din iulie 2010. I-o mai fi crezut careva? Dacă da, atunci a luat încă o ţeapă! Pentru că ultima ştire, apărută acum câteva minute, spune că coaliţia aflată la putere hotărî să plafoneze salariile profesorilor, decizia finală urmând a fi luată de guvern, printr-o nouă angajare a răspunderii în parlament!
Oare cum se face însă că această decizie este luată taman în ziua în care toată suflarea de pe plaiurile mioritice aştepta anunţul cu privire la ieşirea din recesiune? O să păţim iar ca în anii trecuţi, când am început anul cu votarea unor bugete fantasmagoric de optimiste, pentru ca pe parcurs să constatăm cât de mincinoşi sunt guvernanţii? Ce ştie Băsescu şi nouă nu ne spune despre evoluţia crizei? Că doar nu s-a trezit vorbind ca p.....l când ne-a spus, recent, că cel mai îngrozit este de revenirea crizei?

Pariuri-x.ro

Am gasit recent, in periplurile mele online, un site de pariuri online foarte placut si util: Pariuri-x.ro. Tema e foarte reusita, toate informatiile fiind accesibile din header sau de pe coloanele laterale, Pariuri-x.ro este cu siguranta util tuturor pariorilor. Printre cele mai importante categorii de pe site se numara Biletul zilei si Predictii fotbal.

Concursurile lunare sunt dotate cu premii de peste 8000 lei!

Cum vi se pare acest site? Astept comentariile voastre!

Vă mai aduceţi aminte? Aşa e şi cu ieşirea din recesiune!

Petiţie online: NU MAI VREM GUVERN DE MILOGI!

  Nu mai vrem guvern de milogi!  

Azi tragem linie şi calculăm

Azi tragem linie şi calculăm. Că doar se împlineşte termenul la care ieşim din recesiune, aşa cum ne-au pisat nervii Boc&co vreme de o lună. Dacă peste puţin timp INS ne va comunica că viziunile guvernului se adeveresc, să te ţii atunci propagandă portocalie! Că au făcut, că au dres -deşi în realitate doar au stricat-, că numai datorită lor a fost stopată căderea economică ş.a.m.d. Uitând că în realitate nu ar avea nici un merit, pentru că "măsurile economice pe care zic că le-au luat" au fost cu totul paralele cu cele pe care ar fi trebuit să le ia. Economia îşi revine de la sine, în special doar ca urmare a măsurilor întreprinse de fiecare agent economic privat în parte pentru a-şi putea salva afacerea, iar grosul celor care au reuşit sunt din categoria multinaţionalelor. Restul, sute de mii, au tras obloanele.
Contează însă foarte mult cine va număra şi contabiliza rezultatele economice, ca şi metoda. Pentru că nu este exclus să avem parte din nou de modelul "Roberta". Sper să n-avem parte iar de o creştere de doar 0,01%, ca în precedenta raportare. Pentru că atunci e clar, mie-n sută, că totul e doar făcutură de partid!

"Romania - stat national si unitar" - PetitieOnline.ro

Promovare petitie: "Romania - stat national si unitar" - PetitieOnline.ro