miercuri, 15 iunie 2011

Chiar suntem un popor de drogaţi şi homosexuali, cum susţine puterea portocalie?


„Nu cred că mai există copchilaş care să nu fi încercat ceva”

Contactată telefonic, în legătură cu dovada făcută de oamenii legii privindu-l pe fiul ei, senatoarea Sorina Plăcintă a declarat, în exclusivitate pentru ”ring”: „Referitor la droguri, eu nu cred că există vreun copchilaş d-ăsta de acuma care să nu fi încercat ceva. Eu nu am încercat, pentru că nici nu sunt fumătoare şi nici nu mă interesează....." Sursa:http://www.ziarulring.ro/stiri/28248/fiul-senatoarei-placinta-consumator-de-canabisdin-2007

Declaraţia senatoarei Plăcintă nu face altceva decât să completeze felul în care este privit poporul român de către conducătorii săi portocalii: Să ne amintim doar că Băsescu spunea că 25 % am fi homosexuali, iar şcoala românească produce doar tâmpiţi. Se explică astfel de ce această guvernare portocalie nu ia decât măsuri contrare voinţei propriului popor, considerând că am avea toţi mintea întunecată de aburii drogurilor. Numai că adevărul pare a fi exact invers, conducătorii ţării lasă impresia că se află sub influenţa drogurilor, din moment ce doar ei văd în roz rezultatul măsurilor pe care continuă să le ia! Când minţi cu nonşalanţă de la nivelul funcţiilor guvernamentale - să ne aducem aminte de ce spunea ministrul Vlădescu de la tribuna Parlamentului -, chiar că te comporţi ca un drogat şi dovedeşti că nu mai ai contact cu realitatea zilnică cu care se confruntă românul de rând.

Boc, nu uita că un pluton de execuţie pentru trădare de ţară se găseşte imediat!

Vom asista nepăsători la trădarea de ţară pe care Boc este de acord să o facă doar pentru a rămâne la butoanele puterii din Palatul Victoria? Pentru că din tot ce a debitat acest minuscul propagandist utecist la TVR în această seară, rezultă fără nici un dubiu că până la sfârşitul acestei sesiuni parlamentare, adică sfârşitul lunii iunie, se va adopta Legea statutului minorităţilor naţionale. Dobitocul dracului a ajuns să invoce Constituţia pentru aceasta, interpretând însă din nou cum vrea el textul acesteia, cum că legea fundamentală ar obliga să adoptăm ca lege organică Legea statutului minorităţilor naţionale, deşi e clar pentru orice student la Drept că în articolul 73 se face referire la clasificarea legilor pe categorii şi nicidecum la obligativitatea adoptării lor! Dar ce nu face cel care a jurat cu mâna pe Biblie că nu va colabora cu UDMR, doar pentru a mai rămâne la putere câteva luni!  Facem pariu că până la urmă va fi de acord inclusiv cu regionalizarea ţării în forma cerută de UDMR?
P.S. Oare de ce Băsescu a invitat opoziţia la consultări folosind termenul USL, în timp ce handicapatul fără ţinere de minte Boc continuă să turuie ca o moară stricată despre ALIANŢA SOCIALISTĂ?