vineri, 28 octombrie 2016

De ce naiba îi dăm apă la moară lui Dragnea?


 Chiar nu mai avem imaginaţie la PNL de ajungem să folosim sloganul de campanie al PSD, adăugându-i câteva cuvinte sau imaginea premierului Cioloş? Apoi, dacă dl Cioloş spune că nu şi-a dat acordul ca să nu-i fie folosită imaginea în campanie, de ce naiba nu-i respectăm voinţa (http://psnews.ro/ciolos-pe-afisele-pnl-prima-reactie-a-premierului-145773/)? Ne facem rău singuri, dându-i astfel apă la moară lui Dragnea&co să ne atace, iar alegătorului să spună din nou chestia aia cu "PNL, PSD, aceeaşi...". Poate greşesc eu, dar asta e părerea mea de pnl-ist onest.




Uite primarul! Nu mai e primarul! Ba e tot primarul!

"MULŢUMESC CRAIOVA! CONTINUĂM ÎMPREUNĂ!" a fost sloglanul doamnei primar al Craiovei folosit în campania pentru alegerile locale din 5 iunie 2016. Slogan care i-a făcut pe mulţi alegători craioveni să-i dea votul pentru un mandat de încă 4 ani în fotoliul de primar, slogan care i-a făcut de asemenea să nu dea crezare zvonurilor că doamna primar va candida şi pentru un fotoliu de parlamentar la alegerile din acelaşi an 2016. Iată însă că minunea nu a durat mult, doar câteva luni, zvonul devenind realitate crudă: dna primar candidează pe prima poziţie a listei PSD Dolj pentru Camerei Deputaţilor 
Ce să mai înţeleagă alegătorul aşadar în privinţa cuvântului unui astfel de politician? Mai ales când a aflat, ce să vezi, că doamna candidat candidează doar aşa, de dorul lelii, cică să tragă în sus lista de voturi, pe post de locomotivă, dumneai urmând să opteze apoi tot penntru funcţia de primar! Păi cum să te voteze cineva onest când află din start că te votează degeaba, tu având de gând doar să-l fraiereşti, locul obţinut de tine urmând a fi ocupat de alt candidat? O fi ea politica curvă, cum se spune, dar unii preacurvesc rău în privinţa ei!