sâmbătă, 16 aprilie 2011

Scapă Universitatea Craiova de retrogradare?

După meciul cu Victoria Brăneşti, toţi s-au repezit să dea Craiova ca şi retrogradată. Numai că jocul de fotbal, -mai ales cel practicat în Liga lui Mitică-, oferă atât de multe surprize, încât avem destule motive să sperăm în continuare că Ştiinţa se va salva de la retrogradare. Dacă Steaua încă speră să ia titlul, de exemplu, suporterii Ştiinţei de ce n-ar avea dreptul să spere şi să creadă că este posibil ca echipa lor de suflet să joace şi anul viitor în prima ligă? Personal, nu sunt implicat cu nimic în luptele lui Mititelu cu "toţi şi cu toate", sunt doar un simplu suporter de când mă ştiu al Universităţii Craiova şi aşa am să rămân indiferent ce s-ar întâmpla în viitor cu echipa. Dar m-ar bucura enorm ca aceasta să se salveze anul acesta, pentru a le da peste bot tuturor celor care ne cântă prohodul, de multe ori "interesat". Aşa că nu pot decât să le doresc jucătorilor să câştige meciul cu "U" Cluj, pentru că multe vor depinde de acest rezultat, mai ales dacă posibila victorie ar fi coroborată favorabil cu rezultatele meciurilor susţinute de contracandidatele la retrogradare. Pentru că orice este posibil de la locul 9 în jos, la felul cum se joacă.

Etichete şi doar atât, deocamdată

“Vă propun un exerciţiu de curăţenie şi, totodată, vă invit pe toţi ca, prin sugestiile şi informaţiile voastre, să completăm această hartă împreună”, scrie domnul Victor Ponta pe blogul său. 
Pentru câteva personaje ştim că au dosare de cercetare sau pe rolul justiţiei, pentru ceilalţi se poate specula doar pe marginea a ceea ce a apărut în mass-media. Are domnul Ponta probe şi în aceste cazuri?  Dacă da, de ce nu le face publice? Că doar e procuror de meserie, başca că a mai fost şi şeful corpului de control al prim-ministrului Năstase şi deci procedurile legale îi sunt binecunoscute!
Cât despre "diriginte", aici chiar că a nimerit-o, că doar acesta le-a spus clar şi răspicat că "aţi crescut la umbra mea şi eu la umbra voastră".
Apropo, unora li s-ar fi potrivit mai bine alte etichetări, gen MAFIA SPECTACOLELOR pentru Ridzi sau MAFIA VOTULUI pentru Roberta. Dar fiecare cu gusturile lui, nu?


Jucarii

Jucarii




V-am recomandat magazinul online de jucarii Tara Jucariilor si o fac iar, pentru ca merita! Daca doriti sa le cumparati copiilor cele mai frumoase jucarii, acest magazin online va va veni in ajutor de fiecare data. Am ramas uimit cand am observat ca nu mai putin de 3000 de tipuri diferite de jucarii sunt vandute aici!

Ce va recomand? Nu o categorie de jucarii, nu o anumita jucarie! Va recomand magazinul online Tara Jucariilor, pentru ca merita! Recomandati-l si voi altor parinti care doresc sa achizitioneze jucarii!