vineri, 20 ianuarie 2012

CRAIOVA - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE: AVERTISMENT

CRAIOVA - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE: AVERTISMENT: Avertisment Băieţi, m-am prins că mi-aţi preluat calculatorul sub control! Nu sunt supărat pe voi, vă faceţi doar meseria. Dar ar treb...

"Obiceiuri minerești" varianta 2012!

Cerem anchetarea tuturor acestor barbari îmbrăcați în uniforma statului!

CRAIOVA - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE: Comunicat de presă

CRAIOVA - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE: Comunicat de presă: Biroul Operativ al Filialei 1 Craiova

"Chiorul" are orbul găinilor?

"Primăvara arabă este, fără îndoială, evenimentul politic cel mai important al anului 2011. Primăvara arabă ne-a oferit ocazia de a retrăi momentul euforiei produse acum mai bine de 20 de ani de căderea dictaturilor din Europa de Est. Ne-a creat, de asemenea, responsabilitatea de a oferi altora experienţa acumulată în propriul proces de tranziţie", le-a spus ieri Băsescu ambasadorilor acreditaţi la Bucureşti.
Get Adobe Flash player
Toată lumea știe că omul are în mod normal doi ochi, pentru a vedea tot ce se întâmplă în jurul lui. numai că "chiorul" din fruntea statului român dovedește cu prisosință că este chior de-a binelea în legătură cu protestele din țara lui! Să te faci că ai orbul găinilor în privința violenței cu care jandarmii împrăștie protestatarii mă face să cred că respectivul ar fi chiar încântat dacă acestea s-ar solda inclusiv cu morți! Ura care i se citește în ochi și în glas la adresa poporului când tot anunță reformarea statului nu te poate duce cu gândul la altceva. Numai că noi considerăm că ne ajung morții din decembrie 89, de la mineriade sau cei cărora le-a crăpat inima când au văzut ce le scria în deciziile de revizuire a pensiilor militare. Nu vrem ca legitimarea căderii chiorului să se facă cu morți!

Cotidianul.ro:Nimic nu a fost întâmplător Un SRI-ist dezvăluie: anarhiştii au fost plătiţi


Un cadru SRI a rupt tăcerea şi sub protecţia anonimatului ne-a făcut o serie de dezvăluiri interesante. Iniţiatorii violenţelor de duminică noaptea ar fi fost plătiţi de PDL Bucureşti.
„S-au plătit bani grei pentru acţiunile violente"
Un cadru al SRI - care nu agrează o serie de practici ale Puterii - a făcut, sub protecţia anonimatului, o serie de dezvăluiri privind actele de violenţă de duminică noaptea. „Nimic nu a fost întâmplător duminică noaptea. Totul s-a desfăşurat conform unui plan bine pus la punct la care au achiesat şi unii dintre şefii dispozitivelor de jandarmi. În mod normal, aceştia ar trebui deferiţi de urgenţă Parchetului Militar pentru că în primul rând au pus în pericol integritatea corporală a propriilor subordonaţi. Aşa-zisa tactică eronată a forţelor de ordine s-a datorat exclusiv ordinelor date de şefii de dispozitive. S-au plătit bani grei pentru dezordinile şi vandalizările din zona Pieţei Unirii. Se miza că violenţele vor avea drept efect fie încetarea, fie decredibilizarea totală a manifestaţiei din Piaţa Universităţii. După cum se vede, nu s-a reuşit nici una, nici alta". Întrebat cine a finanţat „operaţiunea", interlocutorul nostru a precizat: „Organizaţia din Bucureşti a unui partid politic". Întrebat dacă partidul face parte din coaliţia aflată la guvernare, răspunsul a fost sec: „Principalul partid aflat la guvernare". Nu toţi cei care au participat la actele de violenţă au fost stimulaţi financiar. „Au primit bani doar aşa-zişii organizatori. Restul au fost masă de manevră. Repet, suma a fost însă una consistentă".
Planul B al diversiunilor - dezbinarea manifestanţilor
Dacă actele de violenţă nu au avut efectul scontat, „păpuşarii" care au misiunea de a destabiliza manifestaţiile au trecut la planul B: dezbinarea protestatarilor. A apărut - luni la Cluj, marţi la Braşov şi Bucureşti - sloganul „PDL-USL, aceeaşi mizerie!". Paradoxal, în oraşele amintite, după ce „iniţiatorii" dau tonul, o parte dintre manifestanţi, care doar cu câteva clipe înainte scandau „Anticipate, anticipate!", preluau sloganul aşa-zis apolitic.
Surprinzător, cei care au lansat sloganul sunt reprezentanţii entităţilor Agenţia de Monitorizare a presei - Mircea Toma, şeful acestui ONG, a recunoscut pentru cotidianul.ro paternitatea sloganului - şi Miliţia Spirituală. Mircea Toma susţine că prin acest slogan nu face vreun serviciu actualei Puteri şi că el reprezintă aspiraţia „unei părţi a populaţiei" pentru o nouă clasă politică. Pe foarte, foarte multe forumuri şi bloguri sloganul este condamnat virulent, dar într-un limbaj civilizat, şi este considerat ca fiind o comandă venită din zona Puterii. „Cum poţi cere demisia guvernului, cum poţi cere anticipate, când blamezi şi alternativa la actuala Putere" este laitmotivul întâlnit pe foarte multe site-uri.
Mircea Toma a mai recunoscut - un blog a publicat în premieră informaţia - că s-a aflat printre cei care „am semnalat" prezenţa lui Ludovic Orban în faţa Teatrului Naţional şi că de aici au plecat huiduielile. „A venit cu oamenii lui să facă o baie de mulţime. Este un politician compromis", a spus Toma, dar lucrurile nu au stat deloc aşa. Liberalul a venit doar cu un consilier şi o consilieră, „oamenii lui" fiind de fapt simpli manifestanţi care au făcut zid în jurul lui după ce doi reprezentanţi ai Asociaţiei 21 Decembrie (asociaţie de revoluţionari arondată Puterii) au lansat, în zona „Dunărea", primele scandări împotriva lui. Paradoxal, după „semnalarea" prezenţei lui Orban, cca 40-50 de tineri, după ce scandau „pleacă acasă!", „comunistule!", „hoţule!", se întrebau unii pe alţii cine este persoana împotriva căreia strigă.
Comparaţie cu demonstranţii de stânga din 1968
Ceea ce pare stupefiant, un text apărut pe site-ul Miliţia Spirituală face o comparaţie a susţinătorilor sloganului mai sus amintit cu „generaţia care a schimbat în 1968 clasa politică americană". După cum se ştie, protestatarii anului 1968 (nu doar cei din SUA) au fost adepţi ai stângii, ai neomarxismului, ai neo-troţki-smului şi anarhişti, iar mişcările de protest au fost finanţate direct sau indirect de către URSS. Tot pe site-ul Miliţiei Spirituale a mai apărut un text în care ni se spune că protestatarii care s-au luptat cu jandarmii în perimetrul Colţea-Budapesta sunt de fapt „generaţia adormită, tinerii apatici, ăia care o ard prin cluburi şi salvează lumea cu un like. De data asta au salvat-o agitând pumnii spre jandarmi, ridicând baricade şi aruncând bucăţi de borduri"...
Update: Partidul lui Dan Diaconescu a preluat sloganul lui Mircea Toma
„PDL=USL=Mizerie", sloganul lansat de ONG-ul condus de Mircea Toma, susţinut şi de alte entităţi de stânga şi proto-comuniste, a fost preluat sub forma „USL=PDL=Mizerie" şi exploatat la „sânge" de către partidul de televizor condus de Dan Diaconescu. O fiţuică sub forma unui ziar tipărit în 2 pagini, sub semnătura unui (cândva) ziarist, care preia sloganul mai sus amintit şi-l arondează partidului Dan Diaconescu, a fost distribuită miercuri la lăsarea întunericului manifestanţilor din Piaţa Universităţii. Se confirmă astfel speculaţiile privind intrarea respectivei grupări în siajul actualei Puteri, din moment ce a achiesat la una dintre diversiunile puse la cale pentru destabilizarea morală a manifestaţiei. Este însă de-a dreptul condamnabil şi chiar grotesc faptul că fiţuica respectivă, exact în ziua comemorării lui Cristian Paţurcă, îi parafrazează „Imnul golanilor". Versificaţiile puse în pagină confirmă şi sloganul preluat: „Mai bine ciumpalac decât PDL-işti/ Mai bine viermi, decât USL-işti...". Pentru „credibilitate", pe prima pagină mai apar cu poze citate din Mihai Eminescu şi părintele Constantin Galeriu. Alăturarea acestor nume sacre cu Dan Diaconescu reprezintă mai mult decât o impietate.
Diana Dumitrescu
Publicat Joi, 19 ianuarie 2012