sâmbătă, 11 iunie 2011

CRAIOVA - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE: “NU MOR CAII CAND VOR CAINII”


“NU MOR CAII CAND VOR CAINII”


       Într-o Românie asediată de mediocritate, impostură, hoţie şi interese meschine ale unor forţe ostile INTERESULUI NAŢIONAL, nimic nu este INUTIL dacă are drept scop revenirea la normalitate şi întoarcerea pe cale europeană a democraţiei şi libertăţii.
      Când este vorba despre consolidarea OPOZIŢIEI într-o ţară în care domneşte învrăjbirea şi dezbinarea, nimic nu este prea mult sau prea greu şi cu atât mai mult o acţiune de acest gen nu poate fi catalogată că fiind INUTILĂ.
       Acţiunea de la Craiova desfăşurată în ZIUA SFÂNTĂ A ÎNĂLŢĂRII în care sunt pomeniţi toţi eroii neamului, poate fi considerată un început al unei ample acţiuni de coagulare şi unire, în jurul OPOZIŢIEI, a tuturor forţelor pozitive din societatea românească capabile şi dornice să producă MAREA SCHIMBARE. Este începutul realizării OPOZIŢIEI UNITE, într-o ţară măcinată de sărăcie, deznădejde, ură şi discordie între toţi şi între toate câte există.
    A rămâne în afara acestei construcţii a speranţei, a te izola de aceia care reprezintă ultima speranţă, a fi sceptic şi neîncrezător, înseamnă să te autocondamni la toate relele care există şi care vor urma.
   A te situa astăzi în afara CURENTULUI SOCIETĂŢII, a deveni ”avocatul diavolului” încercind să joci rolul ECHIDISTANTULUI ŞI IMPARŢIALULUI, explicând şi propovăduind ceea ce nici tu nu inţelegi, este un act de TRĂDARE prin care te discreditezi şi te dezici de chiar existenţa ta de până acum, de trecutul tău care dacă nu a fost “GLORIOS” poate nu a fost întotdeauna “TICĂLOS”.

       Activitatea desfăşurată joi, 02.06.2011, la Filiala 1 Craiova, începută cu şedinţa de lucru, de la sediul filialei, la care au participat preşedinţii de filiale din judeţele vecine precum şi distinşii noştri invitaţi din conducerea SCMD, precum şi doamna IRINA CRISTIANA ANGHEL şi Dl. Gral. CORNELIU DOBRIŢOIU, continuate cu momentul emoţionant al depunerii unei coroane de flori, la statuia lui TUDOR VLADIMIRESCU, din incinta FACULTĂŢII DE AGRONOMIE, şi apoi cu ADUNAREA GENERALĂ, la care au participat distinse personalităţi ale vietii politice, VICEPREŞEDINŢI DE PARTIDE, PREŞEDINŢI DE PARTIDE, DE LA NIVEL JUDEŢEAN ŞI MUNICIPAL, senatori şi deputaţi şi nu în ultimul rând peste 150 de colegi sindicalişti, NU TREBUIA BOICOTATĂ ŞI SABOTATĂ, prin gestul celor ”TREI GICĂ CONTRA”.
        Ignoranţa şi poate chiar reaua credinţă a celor trei, a creat un moment penibil, depăşit prin atitudinea fermă a participanţilor care i-a sancţionat poate mult, prea dur. Păcat că cei trei colegi ai noştri nu au înţeles demersul acţiunii noastre şi mai ales efectele pe termen lung în interesul personal al membrilor de sindicat şi al societăţii în ansamblul ei.
        Efectul la ţintă al gestului lor iresponsabil, de oameni frustaţi şi manipulaţi (poate chiar şantajaţi) a fost fără rezonanţă, pentru că deşi distinşii noştri invitaţi au părăsit sala lăsindu-ne cu ”bucătăria noastră internă” - PROTOCOLUL CU USL la nivel local şi central se va semna spre disperarea tuturor acelora care joacă rolul de “COZI DE TOPOR”.
         Acestor frustaţi nemultumiţi de ceea ce au reprezentat ei în cariera militară şi ceea ce sunt astăzi ca simpli “BENEFICIARI”, cu pensie mărită sau micşorată, veniţi în sindicat pentru a-l distruge din interior le spun doar atât:
“E uşor a scrie versuri, când nimic nu ai a spune,
Să înşiri cuvinte goale ce din coardă au să sune.”
Cu dezamăgire, dar mai încrezator în forţa SCMD,
PREŞEDINTELE FILIALEI 1 CRAIOVA
Col.(r.) Ec.
IOAN MIŞU NAON