joi, 16 iunie 2011

Tu cu cine faci banking?

Modul ideal de a avea succes în banking! E cineva de altă părere?
P.S. Cît mai durează până vom vedea expus portretul cucoanei în toate obiectivele economico-sociale pe care le inaugurează sau le susţine finanţarea?

Gimnaştii Băsescu-Boc

Dacă ar fi să facem o analogie cu gimnastica feminină, în acest moment echipa Băsescu-Boc evoluează în faza de liber alese. Probabil nu au somn noaptea şi ne trezim a doua zi că prezintă ba exerciţii pe marginea Constituţiei, ba pe a reorganizării administrativ-teritoriale a ţării sau te mai miri pe ce altă temă. Numai că nimic nu le prea mai iese în ultimul timp, arbitrii din partea UDMR penalizându-i în mod repetat. De acelaşi tratament au parte şi din partea publicului spectator, care a sesizat imediat că echilibrul pe bârnă al componenţilor echipei este foarte precar, iar corul portocaliu care le acompaniază evoluţiile la sol cântă tot mai fals, fapt pentru care huiduielile acoperă tot mai mult fondul sonor.
Până la sfârşitul lunii iunie urmează a se desfăşura însă şi faza impuselor. Abia aici vom vedea dacă ceea ce ne prezintă echipa va fi pe placul publicului larg. Care tare cred că va avea o reacţie virulentă de ostilitate dacă arbitrii UDMR vor ajuta totuşi echipa portocalie să câştige din nou, urmare a mitei teritoriale pe care e foarte posibil să o primească. Că doar şi sportul e tot un fel de a promova politica de stat, nu?