duminică, 29 aprilie 2012

Domnilor lideri ai USL, ne veți reda demnitatea și onoarea militară terfelită de Băsescu-Boc-Oprea?

Liderii USL - și nu mă refer doar la domnii Antonescu, Ponta și Constantin - au promis că atunci când vor prelua conducerea țării vor modifica în cel mai scurt timp posibil toate prevederile legislative prin care pensionarii militari au fost umiliți - unii intrând chiar în mormânt când au primit decizii de recalculare-revizuire a pensiei sau ca urmare a stresului provocat de "necesitatea" obținerii unor adeverințe prin care să dovedească că au fost cândva cadre militare active -. Nu cerem mult, principala noastră revendicare este să ni se redea înapoi statutul de cadre militare în rezervă, nu să rămânem în continuare "asistați sociali", așa cum am devenit urmare a noii legi unitare a pensiilor pusă în aplicare de guvernarea Băsescu- Boc, cu complicitatea generalului-izmenar Oprea. 
Și mai e ceva, legat tot de onoarea și demnitatea militară. Ați promis - și sunt documente oficiale ale partidelor dumneavoastră - că le veți lua înapoi gradele militare tuturor celor care le-au obținut ilegal, încălcându-se prevederile Legii privind statutul cadrelor militare atât în privința avansărilor în grad, cât și în privința acordării statutului de cadru militar în rezervă sau activ. 
Noi așteptăm și avem încredere că după ce guvernul Victor Ponta va primi votul de investitură în Parlament, angajamentele luate de USL când era în opoziție vor fi respectate. Mai ales dacă ministrul  apărării naționale va fi dl. gl. (r) Dobrițoiu.
P.S. Mai sperăm ceva și anume că nu veți transforma în realitate bîrfele care circulă deja pe la colțuri cum că îi veți "reevalua" la rândul dumneavoastră pe Oprea, Onțanu&co!