duminică, 6 noiembrie 2016

Doar cu Ciolo la putere scapă ţara de belele?

Să-l compari pe Cioloş cu Mihai Viteazu şi Ştefan cel Mare spunând Venim în faţa dumneavoastră să răspundem la întrebarea de ce Dacian Cioloş? PNL şi-a conturat un model de prim-ministru, iar cel care s-a încadrat perfect în acest model este premierul actual. (…). De ce Cioloş, că nu este ales? Nici Mihai Viteazul nu a fost ales şi a făcut multe pentru ţara aceasta, nici Ștefan cel Mare, şi a făcut la fel de multe" surclasează declaraţiile din trecut ale aceleiaşi persoane, gen: "să scăpăm Doljul de eticheta judeţ roşu" uitând că l-ai condus în două rânduri ca prefect sau "eu m-am format în facultate şi acolo eram odihnit din liceu" ca explicaţie pentru notele minuscule din foaia matricolă liceală.
Să nu ne facem însă sânge rău dintr-o astfel de chestiune măruntă de pre-campanie, că nu se ştie, poate avem parte în campania electorală şi de un videoclip gen "Doar cu Ciolo la putere scapă ţara de belele" plagiat după cel al lui Băse din campania anului 2009.
surse: 1. http://psnews.ro/entuziasmul-pnl-fata-de-ciolos-atinge-cote-nebanuite-147124/
          2. http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/17222/Prefectul-de-Dolj-Nicolae-Giugea-s-a-luptat-cu-corigentele-in-toti-cei-patru-ani-de-liceu.html