marți, 27 noiembrie 2012

Jurnalul lui Emil Bock

Jurnalul lui Emil Bock

Cine e adevăratul Moş Teacă?

În 23.10.2009, Traian Băsescu spunea: ...Vreau să vă spun, dincolo de câteva cuvinte legate de aniversare, că unul din momentele în care am fost mândru ca politician a fost momentul în care am fost avansat la gradul de colonel în rezervă şi am văzut că sunt egal în grad cu tatăl meu, ceea ce înseamna că, în sfârşit, tata şi-a văzut visul cu ochii.... (sursa http://www.presidency.ro/index.php?_RID=det&tb=date&id=11568&_PRID=ag - DISCURSUL preşedintelui României, Traian Băsescu, la manifestările organizate de Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere „Alexandru Ioan Cuza” cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României ).
Aseară, în plin delir împotriva lui Ponta şi a USL, El Comandante nu s-a putut abţine de a emite o mojicie la adresa ministrului apărării, dl.gl.(r) Dobriţoiu. Despre care public nu a apărut nimic cum că ar fi ajuns general pe căi oculte.
Aşa că, vă solicit d-le ministru Dobriţoiu, să faceţi publică evoluţia carierei militare a celui care ne este vremelnic comandant suprem, conform Constituţiei. Vrem să ştim şi noi, armata de rezervă, cum a ajuns Traian Băsescu la gradul de colonel (r)al armatei române, la ce armă şi specialitate. Pentru că, spun gurile rele, prin anul 1989 avea gradul de căpitan, arma securitate. 
Cu ocazia asta vede toată ţara cine este cu adevărat Moş Teacă!

CRAIOVA - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE: Ghici, ghicitoarea mea!

CRAIOVA - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE: Ghici, ghicitoarea mea!:    Cine este Moș Teacă? (în urma conferinței de presă a președintelui din data de 26.11.2012)   Considerăm că exprimarea ...