duminică, 10 aprilie 2011

Vom mai vedea sondaje de opinie făcute la comanda PD-L?

De la începutul acestui an, nu am văzut nici un sondaj de opinie făcut la cererea principalului partid de guvernământ sau de mass-media aservită acestuia. Tot ce s-a făcut şi dat publicităţii s-a realizat doar la comanda opoziţiei parlamentare, a televiziunilor mogulilor, a părţii din mass-media şi ONG-urilor care au criticat, pe bună dreptate, ineficienţa măsurilor adoptate de guvern şi modul de manifestare a parlamentarilor care îl susţin. 
Pe acest fond, m-aş fi aşteptat ca partea guvernamentală să reacţioneze măcar o dată şi ea cu publicarea unui sondaj efectuat la comanda sa şi să încerce astfel să contracareze imaginea de călău al românilor de rând, care rezultă din interpretarea tuturor sondajelor de opinie date publicităţii în acest an. Corelat cu ce le-a spus nu demult Traian Băsescu parlamentarilor PD-L în privinţa încrederii de care se bucură el şi guvernul, ne putem gândi că Emil Boc şi ai lui şi-au dat seama că orice ar mai face, cota de încredere a populaţiei în guvern şi politicile sale va continua trendul descendent. Şi atunci probabil au hotărât că n-are rost să comande vreun sondaj, întrucât rezultatul ar fi ştiut dinainte. Se apropie de minus 100% în privinţa PD-L cam la toate întrebările politico-sociale clasice ale unui sondaj de opinie.

SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE - COMITETUL DIRECTOR: In atentia tuturor membrilor SCMD din Bucuresti

08.04.2011

In atentia tuturor membrilor SCMD din Bucuresti

SCMD este alaturi de toate fortele care apara Capitala de lacomia celor ce vizeaza acapararea tuturor resurselor orasului si ale tarii.
SCMD este impotriva desfiintarii Sectoarelor Bucurestiului si a concentrarii deciziilor administrative,  impotriva unei traditii statornicite inca de la sfarsitul secolului al XIX-lea, in mainile unei singure persoane.
Va transmitem rugamintea ca, in calitate de membri ai SCMD si de cetateni responsabili ai Capitalei, sa urgentati completarea tabelelor pentru referendumul care va hotari soarta orasului.
Tabelele (formularele) se pot ridica de la sediile filialelor sau pot fi printate de pe Internet (www.aparabucurestiul.ro) si, dupa completare, se vor preda   secretarilor de filiala, care, la randul lor le vor transmite centralizat la Secretariatul Tehnic in perioada 25-28.04.2011.
Asteptam de la fiecare membru al SCMD sa prezinte cel putin 1 (unu) tabel completat.

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Cum se manifestă grija portocaliului faţă de aproapele lui

Excelent materialul realizat de Starea NATIUNII 

"Infanteristul" Tălmăcean în acţiune

"Infanteristul" Edmond Tălmăcean punând în practică punctajele primite de la partid pentru creşterea moralului românilor!