luni, 9 ianuarie 2017

Ofticată rău Codruţa Kovesi azi

foto: luju.ro
Nu comentez, nu comentez, nu comentez, cam atât a ştiut madam Luluţa să răspundă azi la întrebările incomode ale ziariştilor. Ofticată rău, face mofturi când e vorba de denunţuri la adresa ei. Păi, bine cucoană, de ce denunţurile altor infractori au fost şi sunt bune, iar cele ale lui Ghiţă nu sunt? Te ştii cu musca pe căciulă, ai? 
Ca tacâmul să fie complet, baschetbalista ne mai anunţă că a depus reclamaţii peste tot, cum că vezi domne, i se distruge reputaţia. Vrea represalii, probabil că speră ca CNA, de exemplu, să interzică difuzarea de informaţii despre casetele lui Ghiţă şi comentariile despre acestea. Dacă se ştie însă nevinovată, machea de ce nu depune o plângere penală sau civilă, aşa cum ni se spune că trebuie să procedeze orice cetăţean? 
Ar mai fi ceva, în ţările care au oameni cinstiţi în conducerea la vârf, cei cu competenţa necesară ar fi suspendat-o de mult din funcţie pe Kovesi, până la lămurirea acuzaţiilor ce i se aduc. Deocamdată, la noi asta se dovedeşte a fi încă utopie.