marți, 31 mai 2011

Nebunii din fruntea sistemului sanitar

Mai avem oare în România vreun spital de nebuni care să fie funcţional? Dacă da, să sune cineva la 112 să se ducă să-i ia cu cămaşa de forţă pe şeful Casei Naţionale de Sănătate, unul DUŢU, dar şi pe ministrul CSEKE, că le-a luat Dumnezeu minţile! Au înnebunit definitiv şefii sistemului sanitar românesc, pentru că după ce au furat toţi banii sistemului, după ce au luat măsuri care au determinat exodul a mii de medici şi personal medical auxiliar către străinătate, după ce au închis 67 de spitale după criterii inventate aiurea, acum nu ne mai lasă să ne internăm în spitale decât dacă suntem aproape pe moarte! Domne', dacă pe Ceauşescu l-au împuşcat şi pentru genocid împotriva poporului român -zicea procurorul de şedinţă că "prin înfometare, lipsire de medicamente şi asistenţă medicală, lipsire de căldură şi curent electric" -, ăştia oare nu ar trebui condamnaţi la fel? 

Băsescule, mai e valabil art. 1 din Constituţie?

"Veţi avea autonomie teritorială câtă vor avea şi cei din Caracal. Pentru că articolul 1 din Constituţie spune că....", le spunea, în mare Băsescu secuilor la o şcoală de vară din 2009 sau 2010, flancat fiind la prezidiu de TÖKEŞ şi ORBAN, prim-ministrul Ungariei. Şi dăi cu huiduieli şi agitare de pancarte şi afişe din partea participanţilor. Reacţia lui Băsescu? L-a durut în cot, pe el îl interesa să recâştige, dacă se poate, parte a electoratului vadimist.
Se văzu omul cu sacii în căruţă, fiind reales preşedinte, iar primul pas fu să bage din nou UDMR în guvern. Iar Boc, sluga lui umilă, cedă zi de zi la pretenţiile tot mai aberante ale udemeriştilor, de voturile cărora depinde rămânerea portocaliilor la butoanele puterii. Nu l-a auzit nimeni, nici pe Băsescu, nici pe Boc, să ia atitudine publică impotriva declaraţiilor lui TÖKEŞ privitoare la ziua naţională a României, nici în privinţa gestului dement de spânzurare simbolică a lui Avram Iancu, nici în privinţa scandalului provocat de deschiderea reprezentanţei Ţinutului Secuiesc la Parlamentul European. Nu, ei au alte preocupări, să facă tot posibilul să treacă legea privitoare la statutul minorităţilor, până la sfârşitul actualei sesiuni parlamentare. Pentru că altfel se duce dracului căruţa guvernării, după cum le-au spus-o pe şleau udemeriştii.
Ce e deranjant pentru un naţionalist român adevărat e faptul că unii dintre foştii lideri naţionalişti din Ardeal, actualmente în PD-L, se bat acum voioşi pe burtă cu UDMR. Alde Valeriu Tabără sau Petru Călian, ca să dau doar două exemple. 
Mă întreb însă, dacă România ar intra, doamne fereşte, într-un război de apărare, cât timp le va lua unor astfel de conducători să ordone depunerea armelor de către români? La fel în care trădează zilnic interesele vitale ale românilor, cred că nici n-ar clipi dacă li s-ar cere aşa ceva din partea "colegilor" de guvernare udemerişti.

02 iunie 2011, şedinţa ADUNĂRII GENERALE a FILIALEI 1 CRAIOVA a SCMD


vineri, 27 mai 2011


ADUNARE GENERALĂ


         Informăm şi pe această cale că: JOI 02.06.2011 va avea loc ADUNAREA GENERALĂ a FILIALEI 1 CRAIOVA la ora 14.00 în AULA BUIA a FACULTĂŢII DE AGRONOMIE.

Ordinea de zi a adunării generale este următoarea:


1. Activităţi desfăşurate de SCMD Filiala 1 Craiova în perioada aprilie-mai 2011;

2. Strategia SCMD Filiala 1 Craiova pentru reprezentarea în instanţă a membrilor SCMD;

3. Prezentarea propunerii de acord de colaborare între Filiala Craiova a SCMD şi Uniunea Social Liberală Dolj;
4. Decernarea diplomelor de excelenţă şi a insemnelor de membru de onoare domnilor Radu Tudor şi Valentin Stan.
La adunare participă în calitate de invitaţi:


1. Col. (r) Dr. Mircea Dogaru – Preşedintele SCMD;

2. Col. (r) Marian Tudor – Vicepreşedinte SCMD;
3. Reprezentanţi din structurile locale si centrale ale USL;
4. Dna. Irina Cristiana Anghel – Membru de onoare al SCMD Craiova.