joi, 24 noiembrie 2016

Eşti "penal", nu bei şampanie de 1 Decembrie

Aşadar Dragnea, Tăriceanu şi Ponta nu sunt invitaţi de preşedintele României la ceremoniile de 1 Decembrie, pe motiv că au probleme cu "penalul". Să zicem că în cazul Dragnea treacă-meargă, omul are într-adevăr o condamnare penală. În schimb, ceilalţi doi sunt doar cercetaţi penal. Dacă asta e motiv să nu inviţi la ceremoniile oficiale nici preşedintele Senatului României, nici cei doi membri ai Camerei Deputaţilor, înseamnă că cineva de la Cotroceni a luat-o rău pe arătură. O fi ea campanie electorală, dar totul are o limită!
Dacă Doamne-fereşte, preşedintele ţării s-ar afla cumva temporar în imposibilitatea de exercitare a atribuţiilor, să înţelegem că acestea nu vor fi exercitate, ca înlocuitor pe perioada respectivă, de preşedintele Senatului pe motiv că e "penal"? Sau atunci nu mai e considerat "penal", că nu scrie asta în Constituţia României!
Apropo, doamna Carmen o fi invitată? Că doar şi dumneai parcă are probleme cu "penalul", chestia aia cu modul de dobândire a unei case prin Sibiu. De dl Iohannis nu mai întreb, deocamdată dânsul are imunitate totală, deşi parcă zicea că unul din primele lucruri care le va face ca preşedinte e să renunţe la această imunitate.
sursa foto: gds.ro

Asta da realizare "zero"!

Aseară, madam Anca Paliu Dragu de la finanţe ne-a anunţat cea mai mare realizare a guvernului din care face parte: proiectul legii salarizării unitare nu va fi aprobat de acest guvern. Deşi nu a spus-o direct, motivul e cât se poate de clar, adică cu toate opintelile dumneaei a rezultat că românii trebuie plătiţi cu mai mult de 2 lei pe lună.
sursa foto: expunere.com