luni, 17 decembrie 2012

Victorase, ai grija de copii

Victorase, ai grija de copii

Cine e adevăratul trădător în USL? Ponta sau Geoană?

În urmă cu 7 luni, dl. Ponta îi răspundea lui Băsescu aşa cum merită. Oare ce s-a întâmplat însă de atunci de a ajuns dl. Ponta ca în ultimele zile să nu mai menţină cadenţa cu d-nii Antonescu şi Constantin? Chiar să fie atât de mare dorinţa de a fi prim-ministru încât ar fi chiar în stare să rupă USL prin aducerea la guvernare a UDMR şi înlocuirea lui Dobriţoiu cu generalul-izmenar Oprea? Nu cumva adevăratul trădător e Ponta şi nu Geoană? 



Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, în deschiderea Congresului de la Romexpo, că formaţiunea sa nu are ce discuta şi negocia cu preşedintele Traian Băsescu, liderul social-democrat rupând de altfel scrisoarea de la şeful statului în faţa delegaţilor la congres. 
"Vreau să ştiţi că este un domn în România, domnul Băsescu îl cheamă, care ieri a făcut propuneri pentru ordinea de zi. Am primit şi o scrisoare de la domnia sa. Nu am citit-o, am sperat că scrie demisie. Nescriind însă demisie, aş vrea, cu permisiunea dumneavoastră, să îi dau un răspuns lui Traian Băsescu. Ăsta e răspunsul nostru pentru ei: nu avem ce discuta şi negocia cu Traian Băsescu, nu avem nevoie de minciunile şi propunerile lui otrăvite. Suntem un partid care a rezistat în aceşti ani împotriva regimului Traian Băsescu. Suntem un partid care ştim ce înseamnă să fim minţiţi de Traian Băsescu", a afirmat Ponta. (http://www.mediafax.ro/politic/ponta-spune-ca-psd-nu-are-ce-discuta-si-negocia-cu-basescu-si-rupe-scrisoarea-in-fata-delegatilor-9491372)