vineri, 4 noiembrie 2016

Se aude şi la PNL? Noul PMP nu exista juridic!

Cum am tot spus si scris, noul PMP nu exista juridic. O fi contestat oare cineva din PNL, oriunde in tara, prezenta membrilor UNPR pe listele de candidati ai PMP? Ca tot ni s-a spus de actuala conducere a PNL ca dupa alegeri nu se va negocia cu partidul lui Basescu (vezi aici http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-e-diavolul-pentru-pnl-mai-bine-in-opozi-ie-decat-pact-cu-el_1161522.html). Daca nici PNL, nici altcineva n-a contestat, candidaturile sunt declarate definitive si uite asa vom avea iar in Parlament oameni care n-aveau ce cauta legal acolo, asta cu conditia ca PMP sa faca totusi pragul electoral. Eu, daca as fi fost candidat al PNL pe un loc considerat semieligibil, as fi facut pe dracu-n patru sa clarific situatia candidatilor PMP.
sursa:http://www.dcnews.ro/alegeri-parlamentare-2016-fuziunea-unpr-pmp-nu-exista-aparatorul-pmp-a-parasit-nervos-sala_521223.html

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Fuziunea UNPR-PMP nu există: Apărătorul PMP a părăsit nervos sala

Roxana Covrig / 03 noi 2016 / 16:19 

Avocatul Pavel Abraham l-a reprezentat în instanță pe președintele UNPR, Marian Vasiliev, în procesul în care se contestă fuziunea cu PMP. 
Pavel Abraham a precizat, la Antena 3, că ”dl Steriu nu mai este președintele UNPR, a fost exclus”. În consecință, avocatul Abraham îl reprezintă în instanță pe noul președinte al UNPR care contestă fuziunea cu partidul lui Traian Băsescu. Fostul președinte are nevoie de structurile UNPR, care a ”înghițit” și PP-DD. 
Instanța a amânat luarea unei decizii cu privire la fuziunea UNPR-PMP pentru 17 noiembrie. ”Fuziunea nu este finalizată, din perspectivă juridică nu există”, a subliniat avocatul. Pavel Abraham a spus, la Antena 3, în emisiunea ”100 de minute”, că instanța a decis astăzi că decizia ”se amână pentru a aduce documente în scopul validării sau nu a fuziunii”.
Avocatul Abraham a mai precizat că ”Traian Băsescu, președintele PMP, i-a indus în eroare, a fost promis un număr de nume pe liste, nu s-a ținut de cuvânt. A fost o cacealma pe care a crezut că a rezolvat-o, dar justiția funcționează. Când s-a făcut presupusa fuziune, nu s-a făcut potrivit legii, nu era cvorumul asigurat pentru această fuziune, nu se știe precis după documente care membri erau de la UNPR, care erau de la PMP”. 
”Apărătorul PMP a părăsit nervos sala înainte să încheie instanța”, a conchis Pavel Abraham.