vineri, 29 iunie 2012

M.Ap.N. va verifica toate acordările de grade şi înaintare în grad a ofiţerilor în rezervă pentru perioada 1990-2012



COMUNICAT NR. 112 
Data: 29.06.2012 
Precizări

Problema legalităţii avansărilor ofiţerilor în rezervă este în atenţia conducerii M.Ap.N. de la momentul apariţiei primelor informaţii în presă. 
Pentru a analiza temeiul legal al acestor avansări a fost constituită Comisia pentru verificarea modului de acordare a gradelor şi înaintare în grad a ofiţerilor în rezervă în M.Ap.N, în perioada 2010-2012. 
Datorită interesului reprezentanţilor mass-media şi a controverselor apărute în spaţiul public, obiectul de investigare al comisiei a fost extins şi pentru perioada 1990 - 2012.
La finalizarea fiecărui an verificat, Ministerul Apărării Naţionale va comunica datele cu avansările ilegale din anul respectiv, urmând ca, la sfârşitul analizei, să fie făcută publică lista acestor cazuri pe intreaga perioadă.

Biroul de Presă

PUNCT OCHIT, PUNCT LOVIT !: La mulți ani cu suspendare!

PUNCT OCHIT, PUNCT LOVIT !: La mulți ani cu suspendare!: Presa intră in week-end cu știri să ronțăie   o lună. Evenimentele nu se precipită, se încalecă unul peste altul de ai zice că am intrat ...

CRAIOVA - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE: Un altfel de mesaj

CRAIOVA - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE: Un altfel de mesaj: UN ALTFEL DE MESAJ           Dragi camarazi, membrii sau nemembrii ai SINDICATULUI CADRELOR MILITARE, cu pensiile mărite sau micşorate...