sâmbătă, 18 decembrie 2010

Vedete care joaca poker

Sunt destul de multe staruri de la Hollywood si nu numai care joaca poker din placere. In foarte multe file se joaca poker sau tema filmului este chiar jocul de poker. Din Romania destul de multe vedete joaca poker. Uneori pierd, alteori castiga. Insa acest joc le pune mintea in miscare si le mentine in forma pentru emisiunile TV sau pentru filmari!

Cadouri pe miniPRIX

Bazarul lui Mos Craciun este locul in care reducerile online ajung pana la 80%!

Important: Bazarul lui Mos Craciun se adreseaza in exclusivitate clientilor care fac cumparaturi online, nu si celor care cumpara din magazinele offline miniPRIX!

Produse pentru femei: paltoane, cizme si ghete. Produse pentru barbati: ghete barbati, haine barbati! De ce m-am hotarat sa cumpar de pe miniPRIX? Pentru ca preturile sunt foarte mici iar calitatea excelenta!

De la ce preturi pornesc produsele in magazinul online miniPRIX: cizme si ghete de la 49 lei, rochii de seara de la 24 lei, paltoane de la 35 lei, pulovere si pantaloni de la 19 lei!

Femeile vor gasi cu siguranta foarte multe rochii de seara, extrem de potrivite pentru Craciun si Revelion, precum si pantofi de ocazie!

Eu voi profita de reducerile substantiale de pe miniPRIX si voi cumpara mai multe produse, atat de imbracaminte, cat si de incaltaminte, atat pentru mine cat si pentru a le oferi drept cadouri de Craciun!

Va recomand sa cumparati si jucarii celor mici!