vineri, 23 decembrie 2011

Pensiile militare revizuite facute iar harcea-parcea

E a 3-a oară când scriu că deși am primit o nouă decizie de pensie revizuită în luna noiembrie, ba chiar am primit și banii în plus pe lunile noiembrie și decembrie 2011, nici până acum tabelul postat pe site-ul M.Ap.N nu este corectat. Dovada este tabelul publicat azi pe site-ul respectiv.
Cei interesați îl pot consulta la această adresă: http://www.mapn.ro/evenimente/uploads/pdf/20111223_020943_6ae642c396046bf155ef47a934d91cd0.pdf

Mobila pe gustul oricui

Indiferent daca locuiesti la casa sau la apartament, ai nevoie de o mobila care sa iti reflecte cat mai bine personalitatea sau, mai bine zis, care sa fie cat mai confortabila. In aceste momente, in care salariile sunt foarte mici iar darile la stat foarte mari, cea mai buna oferta de mobilier este, din punctul meu de vedere, cea a magazinului VreauMobila.ro.

Aici puteti gasi, printre multe alte categorii de produse, saltele sau scaune pe placul vostru.

Cea mai buna dovada a faptului ca e mult mai usor sa faci cumparaturi online decat offline e reprezentata de lansarea acestui magazin de mobila online, care este usor de utilizat si are un design usor de utilizat.

Daca preferati insa sa faceti cumparaturi in modul clasic, va recomand sa vizitati showroom-ul VreauMobila.ro, care poate fi gasit in Bucuresti, pe str. Gladitei, nr. 42, bl. T6, parter (in cadrul Complexului Rezidential Asmita Gardens).