luni, 30 mai 2011

A apărut nr. 2 al ziarului SCMD Filiala Craiova

CRAIOVA - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE: Ziarul SCMD Filiala Craiova nr.2: " Prin grija dlui. Plt.maj.(r) Valentin Dobre a apărut şi nr. 2, la mai multe numere înainte Biroul Operativ al Filialei 1..."

Băsescu şi legalitatea

Are Traian Băsescu ceva comun cu legalitatea şi interesul naţional? Eu zic că nu. Începând de la depunerea jurământului - pe care l-a stâlcit cum i-a venit la gură - în Parlament, în 2004 şi până în prezent. Ultimele isprăvi ale marinarului nu fac altceva decât să dea dreptate celor care susţin că omul e dus bine cu pluta şi face doar cel taie capul, că doar beneficiază, temporar, de imunitate totală. 
Să recapitulăm un pic ultimele evenimente în acest sens:
1. Întrebat de judecătoare cum este cu propunerea privind legalizarea consumului de droguri uşoare, personajul declară că nu-şi aminteşte nimic.
2. Prezenţa ilegală la Convenţia Naţională a PD-L şi implicarea directă în susţinerea candidaturii piticului Boc şi a bandei lui de hoţi şi tâlhari.
3. Lipsa totală de reacţie cu privire la deschiderea biroului de lobby al Ţinutului secuiesc la Parlamentul Europei. Să ne amintim şi că l-a primit pe trădătorul de ţară TÖKES la Cotroceni cu covorul roşu, după ce acesta a fost ales ca europarlamentar independent în 2007.
4. A ajuns să-l pună la zid şi pe Isărescu, pe motiv că n-a sprijinit suficient măsurile fiscale aberante pe care el şi Boc le-au luat, uitând însă că a declarat că "guvernul nu îşi propune să scoată ţara din criză".
N-are rost să mai continui şi să mă enervez din cauza dobitocului. Cel puţin am mulţumirea că nu i-am făcut campanie în 2004. Aştept însă ziua socotelilor. Păcat că nu s-a transpus în faptă propunerea de realizare a puşcăriei pentru cei de teapa băsescului. Dar nu e timpul pierdut, mai ştii? Cum au dat ei legi cu caracter retroactiv, tot aşa o să dea unii legi care să abroge orice prescriere de care au beneficiat cei de teapa actualilor conducători ai ţării.