joi, 15 decembrie 2016

Ia zi dl Dragnea, p-asta o stiai?

foto: stiripesurse.ro
Toata lumea moare de grija nominalizarii sau nu a d-lui Dragnea drept candidat din partea PSD pentru functia de prim-ministru.
Pana ne lamurim insa macar daca macar partidul il va nominaliza drept candidat pentru consultarile cu Iohannis, dl Dragnea si aia care-l tot dau candidat pentru funcţia de prim-ministru ar face bine sa citeasca atent si art 109 alin (2) din Constitutie care prevede ca "...Trimiterea in judecata a unui membru al Guvernului atrage suspendarea lui din functie. ..."? Asta e bonus pe langa prevederea din Legea 90/2001. Dl Dragnea e trimis in judecata in dosarul ala cu fosta sotie. 
Asa ca, chiar daca ar fi desemnat sa formeze guvernul si ar obtine si votul de incredere in Parlament, in secunda doi e suspendat de drept, prim-ministrul fiind si el membru al guvernului. 
Dar nu-i asa, parca da bine la emisiuni tv sa tii publicul in priza decat sa faci un minm efort sa te documentezi corect. Asta ca sa nu mai zic de toti aia care participa din partea partidelor sau se dau mari analisti politici, sunt la fel de bata...

Doar Pest Repeller o mai face bine PNL-ului?

foto: roinsect.ro
Mult clamata reformare a noului PNL se pare că a fost doar praf aruncat în ochii alegătorului, rezultatele alegerilor parlamentare spun totul despre credibilitatea ei. Bomboana pe colivă în acest sens se poate spune că a fost componenţa delegaţiei care a fost ieri la consultările cu preşedintele Iohannis. Să-i vezi acolo pe trei dintre arhitecţii prăbuşirii PNL în preferinţele electoratului şi mă refer la Falcă, Buşoi şi Petrache spune totul. Mă mir că în locul lui Hava nu l-au trimis pe Tase sau Mişu Voicu, ca să fie tacâmul complet. 
Dacă continuăm aşa, nu ne mai facem bine niciodată ca partid, păşim cu succes pe calea deja bătotărită de PNŢCD. Să fie oare singura soluţie achiziţionarea de aparate de tip Pest Repeller pentru îndepărtarea dăunătorilor de prin sediile partidului? Se pare că da, iar în sediile centrale de la Bucureşti ar trebui chiar câte unul pentru fiecare priză!
Altfel, nu facem decât să-i oferim în continuare subiecte lui Pătraru pentru a face zilnic mişto total pe seama noastră.