luni, 30 mai 2011

Băsescu şi legalitatea

Are Traian Băsescu ceva comun cu legalitatea şi interesul naţional? Eu zic că nu. Începând de la depunerea jurământului - pe care l-a stâlcit cum i-a venit la gură - în Parlament, în 2004 şi până în prezent. Ultimele isprăvi ale marinarului nu fac altceva decât să dea dreptate celor care susţin că omul e dus bine cu pluta şi face doar cel taie capul, că doar beneficiază, temporar, de imunitate totală. 
Să recapitulăm un pic ultimele evenimente în acest sens:
1. Întrebat de judecătoare cum este cu propunerea privind legalizarea consumului de droguri uşoare, personajul declară că nu-şi aminteşte nimic.
2. Prezenţa ilegală la Convenţia Naţională a PD-L şi implicarea directă în susţinerea candidaturii piticului Boc şi a bandei lui de hoţi şi tâlhari.
3. Lipsa totală de reacţie cu privire la deschiderea biroului de lobby al Ţinutului secuiesc la Parlamentul Europei. Să ne amintim şi că l-a primit pe trădătorul de ţară TÖKES la Cotroceni cu covorul roşu, după ce acesta a fost ales ca europarlamentar independent în 2007.
4. A ajuns să-l pună la zid şi pe Isărescu, pe motiv că n-a sprijinit suficient măsurile fiscale aberante pe care el şi Boc le-au luat, uitând însă că a declarat că "guvernul nu îşi propune să scoată ţara din criză".
N-are rost să mai continui şi să mă enervez din cauza dobitocului. Cel puţin am mulţumirea că nu i-am făcut campanie în 2004. Aştept însă ziua socotelilor. Păcat că nu s-a transpus în faptă propunerea de realizare a puşcăriei pentru cei de teapa băsescului. Dar nu e timpul pierdut, mai ştii? Cum au dat ei legi cu caracter retroactiv, tot aşa o să dea unii legi care să abroge orice prescriere de care au beneficiat cei de teapa actualilor conducători ai ţării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu