luni, 8 august 2011

Dormi liniștit, române, Boc lucrează pentru tine

In România nu se vor tăia salarii și pensii. Criza nu ne va afecta. Cam așa spuneau Băsescu și papagalul Boc la sfârșitul lui 2008-începutul lui 2009. Ce a fost în realitate, am văzut și simțit aproape toți în propriile buzunare și conturi. 
Acum Boc ne dă din nou aceleași mesaje liniștitoare, susținând că nu vom fi afectați de noua criză care a lovit azi bursele, întrucât el a luat la timp măsurile care se impuneau, în anul 2010 mai ales. În plus, acum afirmă că trebuie să fim foarte prudenți, însă în același timp ne tot anunță că în 2012 se vor recupera pierderile salariale din 2010. Să fie oare doar o coincidență faptul că și 2012 este an electoral, la fel ca 2009?
În timpul ăsta, Băsescu atacă pe oricine are succes, la rând fiind acum primarul Oprescu. Mai mult ca sigur, ura pentru succesul actualului primar cred că are la bază faptul că peste tot unde apare, Oprescu este primit cu căldură și strângere de mână de cetățeni, în timp ce orice apariție publică a marinarului provoacă huiduieli. Fapt recunoscut chiar de El Presidente. 
În rest, dormi liniștit, române, Boc lucrează pentru tine. Nici anul acesta nu-și ia concediu. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu