vineri, 18 noiembrie 2011

Câte unu, câte unu, până n-o mai rămânea niciunul!

Oare ce i-o fi apucat în ultimul timp pe unii procurori şi judecători de au dat iama printre aleşii locali "de frunte"  portocalii din unele municipii reşedinţă de judeţ? Să fie la mijloc doar vorbele "oracolului" de la Cotroceni în legătură cu cei care urmează să de-a socoteală pentru ce au făcut şi că nu vor fi iertaţi? Sau "capo di tutti capi" a scăpat hăţurile din mână şi unii dintre magistraţi şi-au luat efectiv soarta în propriile mâini, considerând că s-a umplut paharul când li-s-a cerut public să nu mai lucreze în baza legilor? Recunosc că mi-ar place tare mult ca adevărata variantă să fie a 2-a.
Orice ar fi însă, nu pot decât să mă bucur, mai ales dacă mă gândesc că mai acu câteva zile un important lider politic portocaliu declara că el nu poate fi tras la răspundere decât politic. Aşa că nu pot să închei decât cu un soi de îndemn către organele în drept ale statului, să continue astfel de acţiuni, să-i ia unul câte unul, până n-o mai rămânea niciunul.

2 comentarii:

  1. Hai sa fim seriosi! Toate astea fac parte din razboiul politic PSD / PD-L. Acelasi scenariu ca si in anii '96 - 2000. Ne mai amintim de PNTCD? Atunci au castigar rosii. Sa ne rugam astazi sa nu le iasa ca va fi vai de capul nostru si ca natiune si ca indivizi in parte.

    RăspundețiȘtergere
  2. La urma urmei, n-ar trebui sa conteze ce culoare politica au, principalul e ca institutiile statului sa-si faca cu adevarat datoria.

    RăspundețiȘtergere