duminică, 20 noiembrie 2011

Circulă pe e-mail-urile pensionarilor mitari

Circulă pe e-mail-urile pensionarilor mitari:

Domnilor,
                        Stiu din surse sigure,ca dupa "revizuirea recalcularii"si dupa ce PDL nu va mai avea nevoie de UNPR,pensiile militare vor fi din nou "recalculate". Dupa cum stiti acum se stabileste un punctaj anual, se aduna, se stabileste un punctaj total,care se imparte la 20.Nemernicii,consecventi in inconsecventa lor,vor ca acest punctaj sa fie impartit la numarul anilor efectiv lucrati(29;33;37,etc)Vor fi foarte multi carora acum le cresc pensiile,dar care vor avea de suferit. Asa este facuta legea,si vor considera ca daca tot suntem civili,sa se calculeze ca la civili. 
Chestia asta a apărut mai prin vară (când ministru al muncii era un dobitoc care declara că orice român este considerat bogat dacă are un venit de minim 800 RON), alături de varianta cu plafonarea punctului de pensie la 500 RON - asta s-a cam înfăptuit, chiar dacă prin altă formulă, respectiv prin scăderea puterii de cumpărare ca urmare a neindexării pensiilor pentru 2012-. om trăi și om vedea, dar la bune nu ne putem aștepta mai mult ca sigur. 

2 comentarii:

 1. daca ai surse sigure , posteaza lucruri serioase .
  dar , inainte , citeste legea , macar atat . nu mai speria si dezinforma oamenii . sunt destul de haituiti de cretinii care ne conduc . nu este nevoie de alte dezinformari . impartirea la anii lucrati ? pai , atunci , am avea o pensie aproximativ egala , toti .
  gandeste putin , inainte de a posta imbecilitati de genul acesta . nu mai creati confuzie CI - istilor . inca o data intreb , ce cautati , voi , in PNL ?
  sursele tale "sigure " , de ce nu ne spun ce se intampla cu deciziile de revizuire ?


  tupak amaru

  RăspundețiȘtergere
 2. despre care lege vorbiti?cea care nu o respecta guvernantii,care este bataia de joc a tuturor?Puteti sa va injurati,bateti etc.numai la o lege romaneasca nu faceti vorbire!!!
  amarul dulce

  RăspundețiȘtergere