luni, 5 decembrie 2011

Partidul caschetarilor, Armata paralela a lui Basescu, a defilat in fata Primariei Sect 2


Sursa:http://www.plano10.com/2011/12/partidul-caschetarilor-armata-paralela.html

 Primul lucru carea a atras atentia   a fost programul festivitatilor din fata Primariei Sectorului 2, a generalului Ontanu, in care de la 13.20 – 13.35, începe defilarea cadrelor Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2, a detaşamentului Gărzii Civice Voluntare.

Nimeni nu prea stie cine sunt cei care activeaza sub aceasta denumire. Din relatarile ziaristilor si, mai ales, din pozele de pe site-ul Primariei ne cam dam seama ca Basescu si Oprea pregatesc formatiuni paramilitare de rezistenta in fata ascensiunii Opozitiei spre putere.

" Toată floarea cea vestită a UNPR a asistat la o defilare pregătită până la cele mai mici amănunte. Inclusiv cu ţinută de unică folosinţă pentru detaşamentele (?!?) Gărzii Civice Voluntare. Un echipament „pe care nu l-am mai îmbrăcat niciodată şi pe care îl ducem înapoi la magazie", după cum ne-a spus unul dintre purtătorii săi. Care de altfel nici nu ştia ce este această Gardă Civică. Ştia doar că, asemenea altora, a fost scos de la serviciu şi pus să defileze de 1 Decembrie. Cu puţină insistenţă, am aflat că voluntarii din Garda Civică sunt, într-un fel, urmaşii membrilor din grupele de sprijin ale Miliţiei. Acum, după un curs sumar de pregătire, devin membri în grupe de sprijin ale Poliţiei. Aceeaşi Mărie, cu altă pălărie. Prin faţa lui Neculai Onţanu (evident, îmbrăcat în uniformă de general) şi a invitaţilor săi au defilat Gărzile Civice de la toate sectoarele din Bucureşti. Toate bune şi frumoase, numai că în sectorul 1, conform informaţiilor pe care le deţinem, abia acum este în curs de înfiinţare o astfel de gardă. Dar ce contează să îmbraci nişte oameni în uniforme pe care nu le vor mai purta poate niciodată şi să inscripţionezi pe spate date false! Pentru că - şi din nou avem un ingredient al manifestărilor antedecembriste - comandantului suprem (întârzierea nu a fost luată în calcul), reevaluatului Gabriel Oprea şi tuturor celorlalte umere înstelate trebuia să li se raporteze îndeplinirea planului la existenţa gărzilor în fiecare sector."se scrie in Cotidianul


Pozele Primariei Sectorului 2 sunt mai edificatoare cu privire la ce va sa devina UNPR in Romania.
Cine recunoaste uniformele paramilitarilor caschetari?























 Drepti! Vine Base!

(S)tresata, sau ce grad are, este uneperista?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu