marți, 13 decembrie 2011

Victorie definitiva! Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursul in interesul legii, promovat de catre Kovesi!


12.12.2011


Victorie definitiva!


Dictatura a fost zdrobita!

Incercarea Puterii de a forta incalcarea principiilor de drept , impotriva noastra, a SCMD, a esuat lamentabil. Baschetbalista a ratat aruncarea directa!

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursul in interesul legii, promovat de catre Kovesi, dupa cum urmeaza:

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Biroul de Informare şi Relaţii Publice 

C  O  M  U  N  I  C  A  T

În şedinţa din 12 decembrie 2011, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Completul competent să judece recursul în interesul legii, legal constituit în fiecare dintre cauze, a soluţionat un număr de 2 recursuri în interesul legii, fiind pronunţate următoarele soluţii:

 Decizia nr.28 în dosarul nr. 27/2011.
Respinge, recursul în interesul legii declarat de procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea interpretării şi aplicării unitare a dispoziţiilor art. 320alin.1 şi 7 din Codul de procedură penală, cu privire la momentul procesual până la care sunt aplicabile prevederile referitoare la procedura de judecată simplificată.
Obligatorie, potrivit art.4145 alin.4 din Codul de procedură penală.
            Pronunţată, în şedinţă publică, azi 12 decembrie 2011.

Decizia nr.29 în dosarul nr. 29/2011.
Respinge recursurile în interesul legii declarate de procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi de Colegiile de conducere ale Curţilor de Apel Braşov, Cluj, Craiova şi Galaţi privind aplicarea dispoziţiilor Legii nr.119/2010, raportat la art. 20 alin. (2) din Constituţie, art. 1 din Protocolul nr.1 adiţional la Convenţia Europeană a Drepturilor Omului şi art. 14 din Convenţie, referitor la recalcularea pensiilor prevăzute de art.1 din lege.
Obligatorie, potrivit art.3307 alin.4 din Codul de procedură civilă.
            Pronunţată, în şedinţă publică, azi 12 decembrie 2011.

După redactarea considerentelor şi semnarea deciziilor, acestea se vor publica în Monitorul Oficial al României, Partea I.


Purtător de cuvânt al
Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie
judecător Georgeta Barbălată

Din acest moment avem un singur indemn: Pe ei!...

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU
Sursa:SCMD

3 comentarii:

 1. Tu esti prost, ba? Tu vezi ca publici incoerent? Habar n-ai nici de lege nici de politica! D'aia esti doar un amarat de blogger, un nimeni, un mare anonim si un prost notoriu!

  RăspundețiȘtergere
 2. Și care e problema ta, anonimule? Tu ești cumva mare sculă de basculă?

  RăspundețiȘtergere
 3. Curioasă treabă! Mă întreb ce l-o fi apucat pe micuţul anonim, deontolog(?!?) po(o)litic?
  Postarea unui comentariu, atât de ,,doct si savant în exprimare”( cu evoluţie intelectuală oprită la ,,Bă!’’), după aparoape doua luni, pare dubioasă. Aparent!
  În realitate ipochimenul nu face decât să confirme ofensiva declanşată, de câteva zile, de către proctocalii(de aia pute tot ce le iese pe gură) pe net.
  Ofensiva constă în cât mai multe pupături şi linsuri date proctocaliului şef, Băs sculă şi găştii, respectiv şefilor pedelaci!

  RăspundețiȘtergere