sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Generali de "operetă" FRĂȚILĂ și LUPU, autori de pensii "orientative"

După ce aseară am urmărit spectacolul penibil oferit de tonomatul uneperist Frățilă, care pentru a justifica ștergerea de pe site-ul MApN a tabelelor cu pensiile revizuite a inventat scuza că acestea erau orientative, astăzi am avut "plăcerea" s-o urmăresc la PRO PATRIA pe madam general LUPU, care a dorit să ne explice cum e cu situația reală a pensiilor militare revizuite.
Spectacol mai degradant ca cel oferit de această generăleasă rar mi-a fost dat să mai văd după 1989, aducându-mi aminte de bilanțurile cu activul de comandă și de partid din ultimii ani ai regimului Ceaușescu. Osanale peste osanale dedicate conducerii MApN, dar în special ministrului Oprea, care a manifestat o "grijă netărmurită" pentru bunăstarea pensionarilor militari. N-are rost s-o mai lungesc, penibil și umilitor pentru un purtător de haină militară, care a jurat să respecte Constituția și legile țării.
Ce au uitat atât Frățilă și Lupu să ne spună este cum rămâne cu cei care au murit când au văzut ce le scria în deciziile de pensie "temporare" (sau "orientative", cum am aflat ieri că erau, deși ministrul Oprea a declarat în 09.06.2011 că <<la data de 01.06.2011 MApN a definitivat procesul de revizuire a celor 76885 de pensii militare>>, după cum se poate viziona aici !!!). Oare nu cumva și pentru aceasta cei doi au fost avansați în grad la sfârșitul lui 2011?
P.S. Cât va mai dura până vom fla că în viitor și ordinele de luptă ale comandanților vor fi orientative, fiecare militar din linia întâi a frontului urmând să facă ce crede el că e mai bine și punând pe prim-plan zicala "scapă cine poate"?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu