marți, 24 ianuarie 2012

Ziua Unirii la Craiova, printre căști de protecție și bastoane de cauciuc ale jandarmilor!

Pentru prima dată în istorie, Ziua Unirii a fost aniversată la Craiova ca şi cum am fi fost în stare de urgenţă! Totul s-a desfăşurat sub supravegherea strictă a jandarmilor echipaţi cu bastoane şi căşti de protecţie, iar în toate intersecţiile din centrul municipiului au fost echipe de 2 poliţişti! Nici pe timpul comunismului nu s-a întâmplat așa ceva!
Pe de altă parte, probabil pentru a nu putea fi huiduiţi de populaţie reprezentanţii puterii când depuneau jerbe de flori la statuia lui Alexandru Ioan Cuza, organizatorii s-au pretat la o măgărie fără seamăn. Când a venit rândul partidelor politice, de la microfon s-a anunțat că depun coroane partidele și formațiunile politice, asociațiile ș.a.m.d, fără a le nominaliza numele și ordinea! Așa  că au depus jerbe de flori într-o "dezordine organizată" portocalii, trădătorii lui Oprea, violeții lui Dan Diaconescu și o mulțime de simpli cetățeni. Chiar dacă aș fi vrut să-i fluier pe reprezentanții puterii, nu aș fi putut s-o fac pentru că ar fi însemnat să le dau cu HUO inclusiv unor colegi din SCMD, care au venit îmbrăcați în uniformă să depună flori la statuia marelui domnitor. 
Totul a fost premeditat, dovada fiind faptul că nu s-au trimis invitații de participare la manifestările publice - al căror program nici măcar nu a fost făcut public de Prefectura Dolj sau Primăria Craiova - nici PNL Dolj, nici PSD Dolj! Să vă fie ruşine, nemernicilor!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu