joi, 15 martie 2012

Anvelope auto

Atunci cand vine vorba de anvelope auto, ma gandesc pentru prima data la magazinele online care comercializeaza acest tip de produse. De ce? Pentru ca e mult mai simplu sa cumperi de pe internet decat sa cauti anvelopele dorite in magazinele fizice.

Eu va recomand sa cumparati anvelope specifice fiecarui sezon in parte si sper ca sunteti de acord cu mine. De ce spun asta? Pentru ca puteti gasi anvelope iarna ieftine pe internet. Mai ieftine decat in cazul magazinelor fizice, garantez!

Si daca vreti sa cumparati anvelope de vara faceti o alegere la fel de buna! Care e diferenta dintre anvelope vara si anvelope iarna?

Fiecare anvelopa e construita pentru sezonul respectiv. De exemplu, anvelopele de iarna construite pentru a oferi o aderenta adecvata atunci cand temperatura de afara scad sub 7 grade sau carosabilul este acoperit cu zapada, gheata ori polei.

Anvelopele de vara sunt proiectate pentru a rula pe asfalt uscat sau umed si rezista la temperaturile mai ridicate din timpul verii dar devin rigide la temperaturi mici.

Un comentariu:

  1. Este foarte important ca odata cu venirea caldurii sa fie schimbate anvelopele deoarece cele de iarna nu au aderenta necesara unui asfalt uscat sau umed.

    RăspundețiȘtergere