sâmbătă, 28 aprilie 2012

Deși n-a fost un fleac, chiar și Băsescu a fost ciuruit!

Când vrei cu tot dinadinsul să obții ceva, reușești până la urmă. O vorbă veche spune că că dacă vrei, muți și munții din loc. Totul este să fii consecvent în acțiunile întreprinse, pregătite bineînțeles cu mare atenție și să știi cum să speculezi avantajos orice oportunitate ivită. Cam așa a fost și cu dărâmarea ieri a ideii că în țara asta totul se face numai cum ordonă Băsescu și execută ciracii lui. În concluzie, putem spune cu îndreptățită mândrie politică că deși n-a fost un fleac, chiar și Băsescu a fost ciuruit!

2 comentarii:

  1. Un pic a fost ciuruit oricum mult mai putin decat am fost noi de multa vreme incoace cat ii priveste priveste pe cei care ii denumiti "ciraci" trebuie recunoscut un lucru executau totul fara comentarii , intocmai si la timp de astfel de oameni este nevoie in orice organizatie cu conditia ca telul sa fie nobil si generos si n-a fost.

    RăspundețiȘtergere
  2. Când am folosit termenul "ciraci" m-am referit la cei care au executat toate ordinele și hotărârile ilegale ale șefilor. Ca exemplu concret sunt toți cei care au lucrat la așa-zisa recalculare-revizuire-regularizare a pensiilor militare, în frunte cu generăleasa Lupu, care n-au avut curajul și demnitatea militară de a refuza să execute ordinele ilegale, așa cum specifică clar Statutul cadrelor militare.

    RăspundețiȘtergere