sâmbătă, 21 aprilie 2012

Miron Simion: Solomon a greșit din nou. Poate e bolnav psihic


Solomon a greșit din nou. Poate e bolnav psihic
20 aprilie 2012 ora 23:29
Autor 
Zilele acestea au apărut niște imagini șocante, cu o femeie din Craiova jefuită imediat după ce a fost lovită în plin de un autoturism în timp ce se afla pe trecerea de pietoni.
Cei doi hoţi au plecat liniştiţi de la faţa locului, după ce au furat bunurile din geanta victmei. Polițiștii au aflat informațiile din presă.
Cu cetățeni de etnie romă furând în tot felul de situații aproape că s-au obișnuit cei din străinătate, de aceea nu-i mai suportă și-i trimit înapoi, în țară.
Vineri, primarul Atonie Solomon, într-o conferință de presă, fără să îl întrebe nimeni,  a declarat despre femeia lovită de maşină şi jefuită că este bolnavă psihic şi că  avea probleme financiare, și  că nu a depus plângere la poliţie pentru că oamenii legii o trimiteau la sanatoriu.
De unde avea informațiile, ce l-a făcut să facă aceste declarații? Nimeni nu a găsit nici o explicație L-a mâncat în fund ca pe maimuță, și s-a scărpinat.
Toată ziua au curs critici la adresa lui. Însă Antonie Solomon când se pune pe făcut surprize și cântat hore la Leamna nu se mai oprește. Sunat de RTV, primarul Craiovei a recunoscut că a confundat femeia:
“Este vorba de o altă Cojocaru Luminiţa, în realitate. M-am lămurit că era vorba de altă persoană(…) Îmi cer scuze că am făcut o confuzie, nu trebuia să o fac. Eu vorbeam de doamna care terorizează vecinii dintr-un cartier din Craiova”.
Culmea este că Antonie Solomon, după ce s-a băgat în seamă, și a făcut o femeie care a suferit un accident și a fost jefuită în același timp bolnavă psihic, tot lui îi este scârbă de ce s-a întâmplat:
“Avem şi un prefect, o poliţie, care trebuie să fie la fel de răspunzători ca mine. M-a deranjat că se discută de primarul Craiovei, deşi trebuie să se vorbească despre altcineva”.
Antonie Solomon ar trebui să aibă o scârbă față de el însuși, când se uită în oglindă, și nu numai, și de cel care i-a furnizat astfel de informații tâmpite. Și să nu uite că prefectul este prieten cu el, iar șeful IPJ Dolj cu șeful UNPR, Gheorhe Bică.
În ultima perioadă Antonie Solomon tot greșește și își tot cere scuze. Poate că este bolnav psihic, și i se trage de la perioada petrecută la pușcărie. Dar nu-l spunem poliției, că poate îl duce înapoi.
Mâine, dacă o să constatăm și noi că am greșit, și poate că nu trebuia să greșim, poate ne cerem scuze și dăm vina pe prefect și pe șeful IPJ Dolj.
Hai sictir Antonie Solomon”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu