miercuri, 2 mai 2012

A început deja trădarea, domnule Ponta?

Așadar, n-a durat mult și generalul-izmenar a fost deja din nou reevaluat. De cel care ne spunea că nu se va discuta cu trădătorii. Rușine, stimabile Ponta! Întreabă-i pe membrii SCMD care sunt și membri PSD ce părere au despre trocul pe carel-ai făcut azi cu cel din cauza unii dintre militarii pensionari au intrat în mormânt și nu cred că vei avea parte de reacții pozitive!  
Bine măcar că reprezentanții PNL au declarat că nu sunt părtași la așa ceva, știut fiind că Biroul Permanent Naţional al Partidului Naţional Liberal a votat forma finală a documentului intitulat “Viziunea PNL în domeniul Apărării”, care la punctul 4. Obiectivele politicii de apărare, litera c. Creşterea eficienţei mecanismelor de exercitare a controlului democratic civil asupra Armatei, în domeniul legislativ prevede:
-Promovarea unui proces legislativ care sa conduca la  reconfigurarea structurii piramidale a organismului militar, si acordarea tuturor drepturilor prevazute in L 80/95, privind statutul cadrelor militare;
-Revenirea la sistemul de pensii ocupationale care sa garanteze respectarea statutului social si predictibilitatea carierei militare, de aceste prevederi urmand sa beneficieze si soldatii si gradatii voluntari. Respectand principiul neretroactivitatii unei legi, precizam cat se poate de clar ca vom mentine pensiile aflate in plata in baza legislatiei actuale. Vom elimina nedreptatea facuta fata de cei carora li s-au diminuat abuziv pensiile, acestea urmand sa revina intr-un timp rezonabil la valoarea din data de 31 decembrie 2010.
Adoptarea masurilor administrative si juridice necesare retragerii gradelor militare, ordinelor, decoratiilor si medaliilor oferite in mod oneros clientelei politice, injosind calitatea de militar si jignindu-i pe cei care o poseda pe merit;

4 comentarii:

 1. ehhh, un targ incheiat intre psd-isti

  RăspundețiȘtergere
 2. Eheeeeeeeeeeeeeeeei, ce sa faci Misule, s-a ispravnicit boierul Acuma a uitat de vvechile obligatii , oml are grija tarii, nu a aliantei, face aliante noi cu oricine il poate ajuta sa se tina pe scaun , la fel ca Basescu. Nu conteaza ce a facut pana acuma, conteaza ca il tine pe el acolo sus. In plus, Oprea ii e Nas, i-a botezat ciopilul, ce sa faci? Vorbeste lumea ca ii cauta un loc prin minister. Poate vre-un secretar de stat ceva. Stau si ma intreb cat va inghiti PNL-ul toate magariile si vanzarile. Grea soarta va avea Antonescu sa isi muste pumnii si sa ingita toate poantele lui Ponta doar pentru a pastra o alianta care oricum nu cred ca va tine mai mult de un an de aqzi inainte.

  RăspundețiȘtergere
 3. Totuși, Oprea n-a părăsit PSD! A fost exclus din cauza neînțelegerilor cu Geoană.
  Ponta i-a reevaluat pe amîndoi.
  Nu trebuie pierdut din vedere că există o competiție între partidele componente ale USL.

  RăspundețiȘtergere
 4. Lupus,
  Cred ca ai exagerat cand ai spus Competitie. Termenul nu defineste nici pe departe luptele care se dau in cadrul USL si pumnalele care se infig pe la spate. Asta nu e competitie, este asasinat politic.

  RăspundețiȘtergere