luni, 18 iunie 2012

PDL, PDL, până-n toamnă nu mai e!

Partidul De Luseri PDL nu trebuie condus ca o căprărie şi să aibă în frunte un caporal, spunea mai acu un an tătucul portocaliu, rupând astfel colţii buldogului care visa să preia frâiele conducerii. Iar obedienţa, pupincurismul şi pupatul papucului au triumfat, lăsându-i bocului coasa în mână încă un an. Şi bine au făcut, spre bucuria USL, căci cu buldogul la conducere ar fi fost mult mai greu să dărâme guvernarea B.U.B.A., ca apoi să măture pe jos în alegerile locale cu târla portocalie-verde-albă şi cine mai ştie sub ce culori s-a mai mascat prin judeţe şi localităţi.
Azi am fost anunţati că pe 30 iunie gaşca de hoţi vrea să-şi aleagă o nouă conducere, în speranţa că mai pot  prosti pe cineva la toamnă, la parlamentare. Ca şi cum mai poţi întoarce mortul de la groapă! Parcă-i văd, după 30 iunie, cum se bat pe ştampilă şi cheia de intrarea în sediu, după modelul patentat de ţărănişti.
P.S. Mare minune, pentru prima dată, bocul nu ne-a mai spus că USL nu va mai face 50% la parlamentare! Ceea ce spune multe despre felul în care gândesc acum cei din sediul din Modrogan. A avut grijă tătucul să-i aducă în următoarea stare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu