duminică, 27 noiembrie 2016

Tupeu de candidat

Să spui senin, rânjind fasolea, în timp ce te privesc la tv zeci dacă nu sute de mii de salariaţi platiţi cu salariul minim pe lună, că 7.050 de lei pe lună primiţi ca membru în 3 CA nu te îmbogăţesc, asta denotă ciocoială totală. Mai ales când eşti şi candidat!
sursa foto: www.activenews.ro

4 comentarii:

  1. Din pacate , cam asta este VIITORUL pe care il va urma sleahta CAP DE CARNATI si URECHI DE SOBOLAN in urmatorii 100 - 150 de ani. Sintagma "ROMANIA - TREZESTE - TE" NU MAI ESTE APLICABILA. A cazut si acest lucru numai DATORITA NEPASARII . Indiferent ce ati face, VIITORUL VA ESTE SCRIS .

    RăspundețiȘtergere
  2. PAI NU DE ACEEA SE DUC IN SENAT SI PARLAMENT?!SA FACA AVERI PE SPINAREA NOASTRA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici nu are importanta numele respectivei, declaratia ei este un fel de hartie de turnesol pentru exprimarea "gandirii" clasei politice romanesti sau a aspirantilor de a accede in acest club select(de escroci de mare clasa)numit -in special- parlament, altfel extins la conducere(a tarii), pentru ca visul lor (usor realizabil) inseamna imbogatire atunci cand pentru vreo doua trei manarii (adica aprobare de legi paguboase pentru tara si popor) facute la foc automat, primesc cele cateva zeci de mii de euro promisi de intermediary, daca "se tin de cuvant" si voteaza respectiva lege, precum cele care au dus la ruinarea statului si patrimoniului national, in timp ce toata conducerea tarii(parlament, guvern pres-edintie , plus ciocoimea din teren, inclusiv popimea) au prosperat miraculous.

    RăspundețiȘtergere
  4. Noua manifestatie in strada, in Coreea de Sud. Un milion de oameni au cerut demisia presedintei la Seul.
    (...)
    __________________---------------------_______________
    Exemplu mai mult decat graitor despre ce inseamna atributiile unei reale CAPITALE(***) de tara si a unei reale elite de INTELECTUALI, in Romania -presupunand ca s-ar declansa si ceva asemanator cu acest caz- vor iesi in strada cateva sute(cel mult cateva mii) de batuti ai soartei, alde 'lesu, 'iiceanu si intreaga companie de "intelectuali" vor sta ascunsi prin birourile lor oferite de guvern si vor scrie articole caldicele, in care-deobicei- musca(dar -si aici- doar cu buzele) pe cei debarcati din functii...Romania este de o mie de ori mai corupta decat orice alta tara cu ceva pretentii, insa de un million de ori mai lasa decat orice alta tara.Punct.(***-capitala unei tari cu ceva mai mica de 1/2 din Romania, insa cu aprox. de 3 ori MAI MULTA populatie-peste 50 milioane- , cu peste 90 la suta grad de urbanizare si cu un venit de peste 37 mii dolari/cap locuitor(GDP-PPP), insa are un parlament unicameral compus DOAR DIN 300 membri, iar peste 50 la suta din populatie se declara fara religie, in schimb -la noi- avem cel putin cateva zeci de mii de popi, mai multe biserici decat spitale si scoli la un loc, si-consecutiv- suntem la capitolul "educatie" pe locul 99 sau asa ceva, S Korea are o educatie (si system de sanatate) printre primele 3 DIN LUME).

    RăspundețiȘtergere