joi, 17 noiembrie 2016

Uppercut încasat de partidele mici din partea BEC

Decizia nr. 120 / 17.11.2016 a BEC cu privire la modul de interpretare a sintagmei referitoare la pragul electoral alternativ (20% din totalul voturilor valabil exprimate în cel puţin 4 circumscripţii electorale pentru toţi competitorii electorali) reduce aproape la zero şansele partidelor mici de a mai intra în Parlament măcar în una din Camerele acestuia. E aproape imposibil de crezut că USR, PRU, PRM şi toate celelalte partide mici vor reuşi să obţină, conform deciziei BEC, minim 20% din voturile valabil exprimate în fiecare din cele 4 circumscripţii.electorale.
E bine că BEC a dat această interpretare sintagmei respective, spulberând astfel speculaţia cum că puteai să faci vreo 30-35-40 % în Bucureşti şi 15-20% în alte vreo 3 judeţ, să faci media aritmetică a celor 4 rezultate şi astfel să poţi intra în Parlament. E bine că astfel scăpăm de partide care ar fi parazitat Parlamentul şi care ar fi fost practic doar nişte partide-balama, cu care se fac şi desfac adhoc majorităţi, aşa cum am avut până acum cazurileUNPR-ului sau PPDD-ului.. 
Detalii despre decizia BEC se găsesc aici: http://parlamentare2016.bec.ro/wp-content/Decizia_120.pdf

6 comentarii:

  1. Oricum, Romania tot un dezastru ramane, aici este vorba doar de mimarea democratiei(intr-un fel sau altul) , la noi problema este de fond si perfect dovedita,tara are nevoie de schimbare radicala, de system si anume intoarcerea la Monarhie, insa numai cu aport Englez, altfel, Romania risca sa ajunga -foarte curand- "singura in drum si plina de praf"(LevSt.)

    RăspundețiȘtergere
  2. Razboiul economic o ia inaintea lui Trump: SUA vrea blocada impotriva achizitiilor facute de chinezi.
    (...)///
    2-Bunele intentii ale ministrului pe drumul iadului sanatatii. Cum poate distruge si ce a mai ramas

    (...)///
    3-Iohannis se declara multumit de Guvernul Ciolos: Obiectivele au fost atinse, desi n-a avut sprijin in Parlament
    (...)
    __________________-----------------------_________________
    doar 3 titluri din presa romaneasca, care spun ceva, si anume ca orice s-ar mai intreprinde in Romania(chiar cu intentii bune) , nu poate avea un rezultat pozitiv, tocmai pentru ca , cadrul general este corrupt si vicios, declaratia pres.-edintelui este ilustrativa, el este multumit, are sase case, a facut bani din vanzari de copii, el si ceilalti doi criminali(ciolos si seful popimii) si-au tras salarii de 30 mii/luna, le curg tot soiul de alte sume, sub diverse forme si prin diverse scheme, normal ca el este multumit...Dar se face ca nu observa ca pana si americanii isi protejeaza avutul national, el cu ciolosvek si alti banditi de teapa lor, au instrainat deja, 1/2 din suprafata tarii si probabil peste 80 la suta din unitatile industriale si comerciale( de anvergura) sunt cu capital si proprietar strain.Iar acesti doi indivizi(plus inca PATRU MII) sunt total antiromani, ei vor Romania terminata si chiar vor obtine acest lucru daca adevaratii patrioti din structurile armate ale tarii(Armata, Politie SS, Justitie) nu se unesc si nu distrug pana la unu, aceasta clasa politica infecta si superdusmanoasa, la adresa poporului roman.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat ne costa un parlamentar? Un deputat PNL dezvaluie cat a cheltuit statul pentru el in 4 ani


    Duminica, 20 Noiembrie 2016, ora 13:21

    Deputatul PNL Andreea Paul a prezentat un bilant inedit la finalul celor patru ani de mandat in Parlament. Ea a cerut Parlamentului sa-i calculeze suma totala a cheltuielilor care au fost facute de stat pentru ea in perioada decembrie 2012-octombrie 2016.

    In total, cheltuielile in cei patru ani s-au ridicat la aproape 890.000 de lei, adica in jur de 197.000 de euro. Asta inseamna circa 50.000 de euro pe an sau 4.100 de euro pe luna, a precizat deputatul intr-o postare pe pagina sa de Facebook...
    Amintim ca Andreea Paul NU se afla pe listele PNL pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, motiv pentru care, luna trecuta, deputatul a criticat partidul din care face parte."
    _____________---------------____________
    Am scris in capitale cavantul "NU", pentru ca acesta face sensul la aceasta "rebela CU cauza", anume ea a indraznit acest lucru nu din onestitate, sau "dragoste de tara"(***) ci asa se manifesta sacalii si hienele cand se bat pe prada, sau sunt impinse de la cadavrul, hoitul pe care se bat...Cam asta este cu cucoana asta ofticoasa(2-***), nu mai e pe listele nimanui, posibil sa incerce ca "independent" insa frica ei cea mare (si realista, obiectiva) este ca nu va mai avea partea sa din marele tort numit parlament, asa ca incearca sa joace cartea mamei tuturor ranitilor de pe timp de razboi, dar mai ales de pace, vrea sa arate ca ii pasa de popor, ca -vezi doamne!- unii primesc (si inca pentru nimic) salarii de 5-6 ori mai mari decat cei care -realmente -muncesc...Altfel, ea imi face in serviciu, confirma ce spuneam 2-3 zile in urma (dar de ani de zile) ca Romania ar salva sute de milioane de euro/an daca ar reduce numarul trantorilor din parlament la max. O SUTA, al judetelor la ZECE si ar scoate de la buget clerul si alte sugative-lipitori la fel de putori ca si parlamentarii...(*** daca chiar at fi avut respectivul sentiment si respect pentru popor, nu at fi acceptat asemenea salarizare, nu mai vorbim de alte "scurgeri" -unele immense- care vin datorita "fonctiei"... /2***tipa trebuie sa fie homofoba, cei interesati trebuie sa citeasca "cruciada" ei-2-3 ani in urma- impotriva lui KIM KARDASIAN, pe care o considera cel mai mare pericol pentru omenire!!!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea Paul added 5 new photos to the album: Oșeni fără acte de identitate în Tuba și fără drum.22 Mai, 2016
      Yesterday at 6:05pm ·
      ..
      În cartierul Tuba din Negrești Oaș mai sunt români fără carte de identitate, mame cu copii fără acte care nu merg din această cauză la grădiniță sau la școală și care nu beneficiază nici de alocația pentru copii, ei nefiind înregistrați ca cetățeni. Asta cer oamenii locului: acte, șansa la educație și la o viață decentă, locuri de muncă. În acest cartier li se promite locuitorilor drum de 25 de ani, în fiecare campanie electorală, și s-au ales cu piatră. Stop PSD în Oaș! De 25 de ani ajunge!
      Comments
      Ijac Danut
      Ijac Danut Si ce ai vrea sa meargă primărița sa ii ia de mâna da ii ducă la evidenta populației sa ii înregistreze?ce ii tine sa își facă acte de identitate?
      · 6 · 7 hrs
      Andreea Paul
      Andreea Paul Am sa o fac eu. E datoria mea de mama solidara."____-----_____
      Nu am mai urmarit -mult timp (de scarba)- postarile acestei hypocrite, insa azi citindu-l pe cel de mai sus, incep sa am indoieli serioase despre starea ei de sanatate mentala, fara sa mai vorbim ca "drumul inlocuit cu o piatra" este si al "guvernului ei" (si a lui 'ohanis), iar al partidului ei, chiar de 25 ani, pana cativa ani in urma ea a FOST MEMBRU PSD! Insa indoiala mea ca aceasta femeie trebuie sa fie o psihopata deriva din "franchetzea" cu care se eticheteaza singura, in amagitoarea datorie de a-i ajuta pe toti napastuitii, desi nu "trebuie sa-i ia de mana" ci ar trebui sa propuna in parlament un proiect de lege prin care sa se recupereze macar o parte din sutele de miliarde de euro devalizate de ei, parlamentarii si alti politicieni./// Mai jos ce scria tipa , mai anul trecut:-continuare-

      Ștergere
    2. -continuare-O noua tipologie umana inspaimantatoare: kardasianul
      de Andreea Paul, deputat PNL
      Joi, 27 August 2015, ora 10:12
      Kardasianul este o fiinta de gen feminin care are caracteristici distinctive clare:
      o femeie care nu a facut absolut nimic important in viata, de preferat fara studii, de obicei cu anumite trasaturi fizice neobisnuite, obtinute prin interventii chirurgicale.
      … Lumea este pe cale sa nu mai poata trai fara acest tip de personalitate (feminina) fara personalitate (umana). ..
      Acum, serios: Cata lipsa de suflet! Cat dispret pentru complexitatea si frumusetea absoluta a fiintei numite femeie.
      Asa suntem determinate sa traim? In acest fel construim reperele pentru copiii nostri? Asa „cladim” impreuna istoria zilelor noastre?
      Nu realizam ca, daca lasam acest drog dulce al identificarii cu personajele feminine vide pe interior si aproape goale pe exterior, ne pierdem feminitatea, ne pierdem umanitatea?
      Ni se dilueaza posibilitatea de a percepe cu acuitate realitatea, ne dispar simturile morale, sociale, politice. Putem fi foarte usor (chiar ne dorim!) sa fim manipulate. Suntem facute sa copiem comportamente feminine indoielnice, sa cumparam lucruri inutile, sa votam dupa cum vor altii.
      Nu e pacat sa putem cu usurinta, fara alte explicatii suplimentare, sa transformam numele propriu al starletei Kardasian – care, sincera sa fiu, chiar nici nu stiu cu claritate cu ce se ocupa – intr-un substantiv comun?!…”
      _____________________–––––––––_______________________
      Cel putin pentru mine, pare evident ca autoarea sufera masiv de o invidie feminina exacerbata, mai ales ca este vorba de o persoana „liberala”(in gandire, zice-se!) , insistenta pentru acest subiect este cel putin ciudata, avand in vedere ca Romania este inundata de probleme majore si astepata rezolvarea de la cei care sunt platiti sa o faca(printre care si ea)…Dar probabil ca ea nu cunoaste semnificatia conceptului de VALOARE INDIVIDUALA, INTRISECA, si nici pe cel universal (si recunoscut universal) ca omul are dreptul sa-si caute fericirea, implinirea, etc., in mod individual si prin cai proprii, desigur fara a interfera agresiv cu ” restul lumii”.

      Ștergere
    3. -continuare-Personal nu am urmarit nici macar o singura data un show complet cu KK, insa nu vad nimic rau ca tipa a fost daruita ( de dumnezeu sau mama natura) cu trasaturi fizico-fizionomice incantatoare pentru f. multa populatie, si cred ca ea are -pe deplin- dreptul de a recolta beneficiile
      "dreptului de autor", izvorate din situatie.Mai mult, (lasand-o pe K K la o parte) , orice prostituata are dreptul sa traiasca bine(chiar in inalt lux) ” exploatandu-si” caracteristicile pur individuale, asa cum muncitorii isi exploateaza bratele si intelectualii, capul.Care este diferenta?, pentru ca -in ultima instanta- sunt milioane de locuri de munca care nu produc -direct- nimic, dar care sunt parte a mecanismului economic, „miscand ” banii, lucru essential intr-o economie dinamica si performanta.Faptul ca autoarea subliniaza ca KK ” nu a facut nimic in viata” si apoi ca nu este „clara” deloc „cu ce se ocupa aceasta”, dovedeste ca ea insasi este doar o relicva din precambrian( nu cel timpuriu, ci cel tarziu, adica communism) cand toata lumea trebuia sa fie „incadrat in munca” altfel ajungeai chiar si la puscarie… Iar aceasta in timp ce -la zi- mii si mii de indivizi cu cele mai mari salarii si alte beneficii(inclusiv din penele), nu fac realmente nimic pentru a castiga macar o centima… De fapt fac ceva:FURA! Cat despre „interventii chirurgicale- estetice)- iarasi- vad o insistenta fara sens, orice pusti sau pustoaica care-si stoarce cosurile de pe frunte sau folosesc pieptenele la fiecare 15 minute, etc. etc., sunt parte din „tipologia” Kardashiana(la alta scara, evident), nu fac altceva decat sa caute o forma de beautificare fizica (care ar corespunde si unei innobilari interioare), care este una din canalele de diferentiere fata de restul animalelor inferioare.Sa nu uitam ca S.Korea dispune de o adevarata industrie de chirurgie estetica(in special pentru femei) care adduce sute de milioane de euro, mai ales din turism specific, international.Si tot in aceasta tara, barbatii folosesc machiajul apropape ca si femeile, tocmai pentru a-si satisfice dorinta de a arata mai bine, pentru restul societatii, sau pentru o persoana anume(si nu vad nici cel mai mic rau in asta, si asta o spun eu, care sunt o persoana nesofisticata, as zice chiar naturist).Insa este ingrijorator modul de gandite exprimat prin „vid in interior si mai mult goala la exterior”, dovedeste o adevarata ura impotriva femeilor frumoase si bine facute si care au curajul sa-si arate corpul, posibil ca autoarea sufera de mici inconveniente fizice(posibil picoare strambe, koor prea mic, etc. etc.), in fond femeia-KK- este naturala si naturista, si -in ultima instanta- are si ce arata…Asa ca -personal- nu vad niciun risc ” de a ne pierde umanitatea” din cauza „drogului” expunerii unui corp frumos, la soare si in vazul lumii, „pacatul” este mult mai vechi, sa ne amintim ca chiar una dintre cele mai frumoase femei ale tuturor timpurilor(intotdeauna in Top Five) facea acest lucru, desi ea era parte a inaltei societati a timpului, si la a carei masa a mancat unul dintre cei mai celebri oameni ai tuturor timpurilor,Adolf Hitler!Una peste alta, ” articolu'” este total inadecvat, exceptie daca nu cumva se vrea doar rating, manipulare si voturi…Exact de ce autoarea o acuza pe ” inspaimantatoarea” Kim Kardashian!(Levi Strauus)

      Ștergere